Procesoarele AMD Ryzen 4000 Series pentru Desktop cu Grafică Radeon și procesoarele AMD Athlon 3000 Series pentru Desktop cu Grafică Radeon dispun de cea mai nouă tehnologie „core” de pe piață, care este combinată cu cea mai bună performanță grafică disponibilă pe procesoare desktop.

Noile procesoare desktop AMD Ryzen 4000 G-Series oferă un salt important de la o generație la alta în ceea ce privește performanța și eficiența energetică pentru segmentele consumer, gaming, streaming și pentru creatorii de conținut. Proiectate pentru PC-urile business moderne, procesoarele desktop din seria AMD Ryzen 4000 cu tehnologie PRO oferă soluții de clasă enterprise, tehnologie avansată și funcții de securitate multi-layered.

Procesoarele desktop din seria AMD Ryzen 4000 sunt dezvoltate cu ajutorul unui proces de fabricatie de 7nm, folosind arhitectura Zen 2, și oferă o experiență de utilizare de top, plus o eficiență energetică de ultimă oră pe socket-ul AM4.

În plus, noile procesoare desktop AMD Athlon 3000 G-Series oferă performanțe responsive și funcții moderne la PC-urile entry level, folosind aceeași arhitectură „Zen” și grafică Radeon încorporată ca și familia de procesoare AMD Ryzen Desktop de înaltă performanță.

Procesorul Desktop AMD Ryzen 4700G oferă:

Performanță multi-threaded cu până la 2.5X în comparație cu generația anterioară

Performanță single-thread cu până la 5% mai mare decât Intel Core i7-9700

Performanță multi-threaded cu până la 31% mai mare decât Intel Core i7-9700

Performanță grafică cu până la 202% mai bună decât Intel Core i7-9700

Procesoarele desktop AMD Ryzen Desktop 4000 Series cu tehnologie PRO

Construite pentru mediul de modern de business, noile procesoare AMD Ryzen PRO 4000 și AMD Athlon PRO 3000 Series pentru Desktop oferă un nou standard în domeniu pentru PC-urile de business moderne. Dispunând de performanțe avansate și de funcții moderne de securitate, cu straturi multiple de protecție, acestea sunt concepute pentru a ține pasul cu mediile de business „remote” de astăzi.

Având caracteristici de securitate precum AMD Memory Guard și AMD Secure Processor, alături de caracteristici de gestionare de top, companiile pot fi sigure că sistemele AMD sunt ușor de administrat la nivelul întregii întreprinderi și oferă funcții fiabile de securitate.

Procesoarele desktop AMD Ryzen PRO 4000 Series oferă:

Performanțe cu până la 31% mai rapide decât concurența

Cu până la 43% mai multă performanță pe watt decât concurența

Procesoarele desktop din seria Ryzen 4000 G vor fi disponibile pe sistemele partenerilor OEM, inclusiv Lenovo și HP, începând cu Q3 2020. Procesoarele desktop Ryzen PRO 4000 Series vor fi disponibile pe 21 iulie și vor echipa sistemele partenerilor OEM începând cu această toamnă. Procesoarele desktop din Seria Ryzen 4000, Seria Athlon 3000 G, Seria Ryzen PRO 4000 și Athlon PRO 3000 sunt disponibile exclusiv prin intermediul partenerilor SI și OEM.