Cu un TDP configurabil de 15 Wați, procesoarele AMD Ryzen 7 2700U și Ryzen 5 2500U combină arhitectură premiată "Zen" x86 core - ce folosește tehnologia inteligentă AMD Sense MI la nivelul procesorului - cu grafică revoluționară AMD Radeon "Vega" într-un design System-on-Chip care obține performanțe fără precedent pentru notebook-urile ultraportabile.

Procesorul AMD Ryzen cu grafică Radeon oferă rapiditate uimitoare în comparație cu procesoarele mobile AMD din generația precedentă:

  • noua tehnologie Precision Boost 2, care accelerează performanța procesorului în sarcină ridicată, folosind unul sau mai multe nuclee CPU.
  • până la de 2,8 ori performanța GPU
  • până la de 3 ori performanța CPU
  • consum mai mic cu până la 58%
  • tehnologie mXFR (Mobile Extended Frequency Range) care oferă performanță ridicată pentru notebook-uri, prin soluții uimitoare de răcire și certificare "Ultimate XFR Performance"

Entertainment complet

Procesorul Ryzen cu grafică RadeonTM livrează framerate-uri fine și abordabile în 1080p la rularea titlurilor cele mai populare din categoria eSports, precum League of Legends, Overwatch, CS:GO și DOTA 2, într-o formă ultraportabilă.

E pregătit să lucreze cu cele mai avansate și frumoase display-uri, inclusiv HDR, Radeon FreeSync 2 și monitoare 4K.

Design eficient

AMD face salturi uriașe în inițiativa sa 25x20 cu ajutorul procesorului AMD Ryzen 7 2700 care aduce o eficiență energetică de 5,86 ori mai mare față de performanțele de la începutul inițiativei.

Procesorul Ryzen cu grafică Radeon țintește la dublarea eficienței bateriei față de generația precedentă.

Având până la 4 nuclee și 8 thread-uri, procesoarele Ryzen cu grafică Radeon și tehnologie AMD SenseMI sunt proiectate să se adapteze perfect nevoii tuturor de performanță și putere într-un pachet de dimensiuni reduse.

Suport OEM Global

În săptămânile următoare este programată disponibilitatea primelor sisteme dotate cu procesoare Ryzen cu grafică Radeon la producători de top, inclusiv Acer, HP și Lenovo, cu și mai multe nume așteptate în 2018.

Disponibilitate

Noi notebook-uri cu procesoare Ryzen cu grafică RadeonTM sunt deja disponibile sau vor fi în curând:

  • HP Envy x360 cu procesor Ryzen cu grafică Radeon este așteptat în noiembrie
  • Acer Swift 3 va fi disponibil la 899 de euro in EMEA, pe www.acer.com
  • Lenovo IdeaPad 720S va fi disponibil în Ianuarie 2018 pe www.lenovo.com, incepând de la 800 de dolari