Lectură de 2 min

Black Friday Flanco - Cinci baterii externe care merită atenția ta

Abonează-te pe  
Black Friday 2017 a și început deja pentru unii comercianți. Flanco a anunțat că sărbătoarea reducerilor va fi organizată de luna aceasta până pe 17 noiembrie. Pentru că sunt deja reduceri la numerose produse, am decis să facem o listă cu cele mai bune baterii externe pe care le poți cumpăra de acest Black Friday de la Flanco.
Black Friday Flanco - Cinci baterii externe care merită atenția ta

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Bateriile externe sunt gadgeturi foarte utile pentru cei care folosesc telefoane mobile și tablete. Pentru că smartphone-urile au o autonomie de o zi, maxim două, ai nevoie să porți cu tine un acumulator extern care să te ajute să încarci dispozitivul o dată sau de două ori suplimentar. Bateriile externe au devenit gadgeturi destul de ușoare și atractive și nu ar trebui să lipsească din geanta sau ghiozdanul nimănui.

De Black Friday 2017, sărbătoarea reducerilor din România, bateriile externe sunt de obicei la reduceri destul de mari, de aproximativ 40-50%, ceea ce este și cazul celor de la Flanco.

Am făcut mai jos o listă de produse pe care ar trebui să le iei în calcul:

E-Boda Power, 8.000 mAh

E-Boda este un brand local care produce diferite categorii de produse. Bateria externă Power de 8.000 de miliamperi sosește în cinci culori și e realizată din aluminiu. Cu ajutorul ei ai mai bine de două încărcări asigurate pentru orice smartphone obișnuit. Are o mufă de încărare și se reîncarcă cu ajutorul unui cablu microUSB. De Black Friday la Flanco, bateria costă 40 de lei, o reducere cu 60%.

Flanco Black Friday 2017 Trust Primo 21149, 10.000 mAh

E un acumulator mai serios, cu 10.000 de miliamperi oră capacitate, ceea ce asigură 3 încărcări complete pentru majoritatea telefoanelor. Forma este alungită și destul de groasă, dar are două mufe de încărcare, ceea ce înseamnă că poți pune două gadgeturi. De asemenea, pentru situațiile când ai nevoie de așa ceva, la capătul bateriei ai o lanternă. Acumulatorul costă 50 de lei la Flanco de Black Friday, o reducere cu 64%.

Hama Joy 137493, 10.400 mAh

Hama e un producător german care are o calitate a produselor foarte bună. Acumulatorul lor are o reducere de 50% de Black Friday și două mufe de încărcare. Spre deosebire de celelalte, este mai compact și nu ocupă la fel de mult spațiu. Are led-uri care indică oricând cât a mai rămas din baterie. 70 de lei la Flanco, o reducere de 50%.

Huawei AP08Q, 10.000 mAh

E un acumulator care are un aspect mult mai interesant decât celelalte și are inclusiv funcții utile telefoanelor premium. Se încarcă cu ajutorul unei mufe microUSB, dar poți conecta și USB Type-C la această baterie. De asemenea, are funcții de încărcare rapidă, prin Quick Charge 2.0. Greutatea este de doar 220 de grame. Prețul este de 130 de lei, cu o reducere de 35% cu ocazia Black Friday.

E-Boda Power 230, 4.000 mAh

Dacă nu vrei să cheltuiești foarte mult, poți să iei un acumulator de 4.000 de miliamperi/oră, care va încărca un dispozitiv de maximum două ori. Prețul lui este unul foarte bun cu ocazia Black Friday și e mai subțire decât celelalte, greutatea fiind de doar 128 de grame. Costă 25 de lei la Flanco, o reducere de 50%.

---

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: