"Appointfix s-a impus ca un produs de top, sub forma de aplicatie mobila pentru gestionarea programărilor, marketingul și gestionarea clienților în mai multe industrii în plină dezvoltare", spune Nick Miller, fondator și CEO al Universe Software. "Suntem foarte încântați să ne asociem cu echipa Appointfix pentru a investi în acest produs inovator și a-l extinde."

"A fost o călătorie interesantă să lansăm și să dezvoltăm Appointfix. Această achiziție ne încurajează să ne continuăm misiunea la Mobiversal de a construi și de a scala aplicații mobile care vor schimba în bine viața utilizatorilor. Tranzacția este, de asemenea, o încurajare și o recompensă excelentă pentru angajații noștri. Mobiversal permite angajaților să dețină acțiuni în produsele sale, astfel încât aproximativ jumătate dintre angajații Appointfix dețineau o cotă semnificativă din aplicație la momentul tranzacției. Mobiversal va continua să își construiască propriile produse digitale solide și scalabile și să ofere servicii și asistență pentru clienții care își construiesc propriile aplicații cu noi. Dorim să le mulțumim tuturor celor care au fost implicați în a face Appointfix ceea ce este astăzi, utilizatorilor care au avut încredere în noi în acești ani și, de asemenea, tuturor partenerilor noștri." spune Alin Merches, co-fondator și CEO al Mobiversal.

Întreaga echipă Appointfix, formată din aproximativ 20 de angajați, se va alătura companiei Universe Software și va continua să opereze de la biroul din Oradea (România). De asemenea, aplicația va continua să fie dezvoltată sub numele actual.

Cooley, CMS și Deloitte au fost consilierii celor de la Universe Software pentru a susține achiziția, în timp ce Mobiversal a fost consiliată de Digital2Law și BizExpert.

Appointfix este software-ul pe care peste 60.000 de profesioniști din domeniul frumuseții, fitness-ului și wellness-ului se bazează pentru a-și gestiona afacerea, cu peste 15 milioane de programări gestionate până în prezent. Appointfix are peste 12.000 de evaluări și recenzii în Google Play/App Store și un rating de 4,8 stele.