Noul smartphone este echipat cu un ecran OLED Full HD+ de 6,4 inci la care se adaugă un sistem triplu de camere și o baterie de 5000 mAh. Ecranul de 6,4 inci al dispozitivului moto g31 are o densitate de peste 400 pixeli pe inch și o rezoluție Full HD+, oferind un contrast mare datorită tehnologiei OLED.

Dotat cu un sistem triplu de camere, moto g31 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea fotografii clare datorită senzorului de 50MP. Tehnologia Quad Pixel îmbunătățește calitatea fotografiilor datorită sensibilității de 4 ori mai bună la lumină scăzută. Utilizatorii moto g31 pot realiza, de asemenea, fotografii cu unghi ultra-larg de 118 ° și portrete. Acest senzor avansat oferă două perspective într-una singură, cu de 4 ori mai multe elemente încadrate într-o singură captură, spre deosebire de un obiectiv standard de 78 °. Din acest ansamblu de obiective mai face parte și camera dedicată Macro Vision, destinată prim-planurilor extrem de detaliate.

Pe lângă sistemul de camere, pe lista specificațiilor cheie ale lui moto g31 se numără și bateria de 5000 mAh, care asigură o durată de viață de aproximativ 36 de ore, cu o singură încărcare, procesorul octa-core rapid cu tehnologia HyperEngine Gaming și o viteză crescută de 4G + LTE. Spațiul de stocare de 64/128 GB 3 al dispozitivului poate fi suplimentat cu până la 1 TB folosind slotul pentru card microSD.4

moto g31 este disponibil în două culori: Mineral Grey și Baby Blue. Noul moto g31 poate fi achiziționat în România de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone. Acesta costă în jur de 900-1100 de lei, în funcție de specificații.