Abonamente flexibile la Impact Hub Bucharest pentru antreprenorii și freelancerii care vor să lucreze din coworking

Impact Hub Bucharest lansează Flexi Pass, o nouă gamă de abonamente flexibile. Acestea sunt menite să ofere mai multe opțiuni privind lucrul din spațiile de coworking antreprenorilor și freelancerilor care vor să aibă libertate în alegerea spațiului din care lucrează.

Abonamentele Flexi Pass au fost gândite astfel încât să le ofere utilizatorilor libertatea de a-și alege timpul în care lucrează și, în același timp, să fie conectați în permanență cu o comunitate de profesioniști.

Prețurile încep de la 22 euro + TVA/lună pentru Flexi Pass 10,  care include 10 ore de acces lunar. Sunt disponibile de asemenea variantele Flexi Pass 20, Flexi Pass 40 și Flexi Pass 70 (care includ 20, 40 și 70 de ore lunar).

Noua gamă de abonamente are incluse o serie de beneficii, astfel încât utilizatorii să aibă cele mai bune condiții pentru a munci în voie.

”Impact Hub Bucharest este un one stop shop pentru oricine își dorește un spațiu de lucru flexibil, central, versatil și adaptat cerințelor momentului. De aceea, de peste 12 ani, continuăm să fim alegerea preferată pentru o mulțime de antreprenori, freelanceri și profesioniști. Reușim acest lucru prin adaptarea, în permanență, a serviciilor noastre, ținând cont de schimbările care se petrec în modul de abordare al ideii de birou pe care îl au clienții noștri. Este un moment potrivit pentru a reporni abonamentele noastre cu ore de lucru incluse, care sunt adaptate tendințelor. De ceva vreme, nevoile clienților îmbină lucrul de oriunde cu dorința de a avea un birou pentru momentele esențiale, pentru că stilul de lucru a fost redefinit, prin flexibilitate și un mod de a munci dinamic, mai mult în afara biroului”, a spus Vlad Craioveanu, CEO & Cofondator Impact Hub Bucharest.

În plus, cei interesați de un spațiu de cowork pot apela la un nou serviciu oferit de Impact Hub Bucharest (IHB) - ziua gratuită de test.

Mecanismul este simplu: cineva interesat își poate face o programare pe site-ul IHB și beneficiază de o zi de lucru gratuită la hub în care testează toate facilitățile și serviciile oferite.

Flexi Pass cu acces la rețeaua globală Impact Hub

Gama Flexi Pass completează oferta pe care Impact Hub Bucharest o pune deja la dispoziția clienților săi, diversificând și mai mult opțiunile legate de spațiile de coworking. Din acest motiv, noile abonamente vin incluse cu un număr de ore lunar, iar accesul în spațiul de coworking se poate face oricând, de luni până vineri, între orele 09.00 și 18.00.

În plus, pentru orice abonament  din gama Flexi Pass, clienții beneficiază de opțiunea „Global Passport”, ceea ce înseamnă acces în rețeaua Impact Hub la nivel global, care totalizează 110 hub-uri în 60 de țări. Comunitatea globală are peste 320.000 de membri care sunt conectați printr-o platformă online dedicată, ceea ce le mărește șansele de a accesa oportunități diverse.

La fel ca și restul comunității Impact Hub Bucharest, abonații Flexi Pass se bucură de spațiile  de lucru moderne, de internet de mare viteză, de cafea și ceai la discreție sau acces la evenimentele de comunitate. În plus, serviciile de tipărit, curierat, acces la locker, precum și alte asemenea beneficii, sunt disponibile în funcție de tipul de abonament Flexi Pass ales. 

Oferta Impact Hub Bucharest: birouri, evenimente, networking

Înființat în 2012, primul spațiu de coworking din București, Impact Hub Bucharest (IHB) oferă clienților un spațiu de lucru premium, situat în centrul orașului, chiar în spatele Teatrului Național „I.L. Caragiale”.

Comunitatea IHB este una activă și depășește 500 de membri. Această comunitate diversă cuprinde freelanceri, startupuri aflate la început de drum, dar și companii internaționale care au ales un spațiu de birou dedicat, cu beneficii premium incluse.

Spațiul se întinde pe patru etaje, cu o suprafață totală de 2.800 mp, și oferă trei zone de coworking cu 80 de desk-uri, 27 de birouri private, opt săli de întâlniri și 12 phonebooths. Cei interesați beneficiază de un studio de podcast complet echipat, iar, din luna iulie, este disponibilă și o cafenea care oferă diverse specialități de cafea.

Divizia de evenimente a Impact Hub Bucharest asigură celor interesați două săli de conferință și o zonă de networking, care oferă mai mult de 200 de mp de spațiu ce pot acomoda peste 100 de persoane. Doar în primele opt luni ale acestui an, aici s-au desfășurat peste 84 de evenimente.

Recent, a fost lansat noul serviciu din categoria evenimente – „From Work to Wine. From Meeting to Mojito”. Clienții pot organiza, în spațiile dedicate ale Impact Hub Bucharest, diferite evenimente, de la seri de cocktail și la întâlniri de networking, până la petreceri de final de an. 

Pentru clienții care caută alte opțiuni pentru birouri, Impact Hub Bucharest are variante de abonamente pentru orice tip de nevoie specifică de spațiu de lucru. Există abonamente pentru o zi,  pachete care includ 1, 2 sau 3 zile săptămânal sau oferte pentru cei care vor acces lunar nelimitat.

Costurile acestor abonamente încep de la 25 de euro + TVA/lunar.

Puteți găsi toate detaliile despre noile abonamente, precum și ofertele dedicate sălilor de întâlnire și celor de evenimente, vizitând site-ul Impact Hub Bucharest aici.



Citeste si