Antreprenoriatul e greu. Mai ții minte de ce ai devenit antreprenor?

Florin vorbea în scrisoarea de ieri despre faptul că în business trebuie să te adaptezi și să ”furi” idei pe care mai apoi să le transformi.

Articolul acesta a apărut în secțiunea „Nota redacției” din newsletter-ul start-up.ro de vineri, 27 mai. Puteți să vă abonați la newsletter aici.

E destul de dificil acum să mai inventezi ceva nemaiîntâlnit, dar este destul loc să îmbunătățești un produs sau un serviciu deja existent. 

Important e să pornești la drum și să te gândești foarte bine ce-ți dorești de la afacerea ta. Unde vrei să ajungi. Ce vrei să le oferi oamenilor.

În interviul despre Casa del Pan, pe care-l puteți citi azi pe site, sau urmări în format video, Daniel Ion, fondatorul brutăriei artizanale, ne spunea că a revenit acasă, în România, după vreo 20 de ani prin străinătate, având un vis. Și dorindu-și să intre într-o nouă etapă profesională. 

Dar a început afacerea într-un domeniu pe care-l cunoștea. Și chiar dacă încă nu se consideră antreprenor, și încă mai are multe de învățat despre afaceri, și i-am fost greu să înceapă propriul său business, a perseverat. Pentru că vrea ca toată lumea să guste pâine bună, făcută cu pasiune.

Tu mai știi de ce ai devenit antreprenor?



Citeste si