Bicicletele electrice Harley-Davidson, de vânzare în România

Serial 1 Cycle Company, un brand dedicat de biciclete electrice fondat împreună cu producătorul de motociclete americane Harley-Davidson, a semnat un parteneriat cu Harley Davidson Europe, prin care aduce o gamă de biciclete electrice la dealerii Harley Davidson din Europa, începând din această vară.

Din 1 august, pasionații de biciclete electrice din Europa pot merge în showroom-urile dealerilor Harley-Davidson și alege dintr-o gamă de biciclete electrice cu asistență la pedalare.

”Suntem foarte încântați să introducem un produs excelent în portofoliul dealerilor Harley Davidson din Europa”, spune Jason Huntsman, Președinte Serial 1

Bicicletele electrice Serial 1 vor permite oricui să călătorească mai mult, mai repede și cu mai puțin efort, fiind soluția perfectă pentru naveta urbană și plimbarea recreativă.

”Piața dinamică a bicicletelor electrice, aflată în creștere rapidă, este un pionier al revoluției globale a mobilității”, afirmă Aaron Frank, Brand Director Serial 1. ”Acest parteneriat permite companiei Harley Davidson să joace un rol cheie în revoluția mobilității”, adaugă acesta.

Serial 1, Powered by Harley-Davidson, produce biciclete electrice premium. Bicicletele electrice Serial 1 permit deplasarea cu ușurință datorită asistenței la pedalare, îmbinând astfel distracția, libertatea și aventura.

 



Citeste si