Black Friday 2021 la eMAG: smartwatch-uri și brățări fitness ca să-ți monitorizezi sănătatea

Black Friday 2021 la eMAG are loc pe 12 noiembrie, iar campania de reduceri din acest an ar putea fi momentul potrivit pentru a vă achiziționa un ceas inteligent sau o brățară de fitness pentru a vă monitoriza sănătatea. Puteți să faceți un astfel de dispozitiv cadou celor dragi.

Campania de reduceri a eMAG se desfășoară în acest an pe 12 noiembrie. Anul acesta oferta este mai bogată cu 500.000 de produse decât în 2020 și include categorii precum electrocasnice mici și mari, produse de uz personal, televizoare, laptopuri, telefoane, până la articole pentru casă, parfumuri, haine și jucării sau articole de bricolaj.

Dacă ești în căutarea unui smartwatch sau a unei brățări de fitness, oferta eMAG de Black Friday 2021 ar putea fi momentul ideal pentru a găsi la reducere un astfel de dispozitiv.

Am strâns câteva produse care te-ar putea interesa, pe care le-am testat și noi în acest an. Așadar, poți face o alegere informată.

Samsung Galaxy Watch 4

Găsești un Samsung Galaxy Watch 4 în oferta eMAG pentru Black Friday 2021 aici

Samsung Galaxy Watch 4 este un ceas care are putea fi descris printr-o simplitate elegantă. Este un dispozitiv care nu iese în evidență într-un anumit mod, fiind potrivit atât la o ținută mai elegantă, dar și la alergat pe stradă. Acesta este disponibil în două mărimi: 40 mm și 44 de mm.

cest ceas îți numără pașii făcuți, contorizează caloriile arse, însă mege mai departe. Pe lângă funcțiile de bază precum afișarea pulsului și nivelului de stres, Watch 4 poate detecta tensiunea arterială, poate realiza o electrocardiogramă pentru a detecta probleme ale inmii, poate măsura nivelul de oxigen din sânge, poate detecta și căzături, poți vedea compoziția a corpului tău și chiar îți spune când sforăi.

Totodată, dacă ieși la alergat poți lăsa telefonul acasă atunci când ieși la alergat deoarece poți stoca muzică pe Watch 4 și poți reda direct în căștile Samsung, precum Buds Pro.

Mai multe detalii despre Samsung Watch 4 găsești în review-ul nostru. 

Mai multe oferte pentru Samsung Galaxy Watch 4 la eMAG de Black Friday găsești aici. 

Black Friday 2021 la eMAG - Fitbit Charge 5

Brățara fitness Fitbit Charge 5 este în oferta eMAG aici. 

Charge 5 este primul tracker Fitbit care include un senzor EDA, ce măsoară răspunsul corpului la stres prin înregistrarea până și a celor mai mici modificări ale glandelor sudoripare de pe degete.

De asemenea, gadgetul vine și cu funcția de ECG și îi va ajuta pe utilizatori să descopere la timp dacă au probleme cu inima, mulțumită rapoartelor detaliate ce pot fi generate după un test rapid.

Fitbit Charge 5 este rezistent la apă, deci îl poți lua cu tine la piscină sau la dușul de după antrenament și are chiar și o funcție specială care blochează ecranul pentru a preveni atingerile accidentale ce ar putea surveni în urma contactului cu apa.

Află mai multe despre cea mai recentă brățară de fitness lansată de Fitbit din acest review. 

Totodată, mai multe modele de Fitbit Charge 5 găsești aici. 

Huawei Watch 3 Pro

Găsești aici unul dintre modelele Huawei Watch 3 Pro în oferta eMAG pentru Black Friday. 

Huawei Watch 3 Pro e flagship-ul Huawei în materie de purtabile pentru acest an. Vorbim despre un device care vine cu multe schimbări față de dispozitivele din generațiile anterioare, un smartwatch în adevăratul sens al cuvântului mulțumită noului sistem de operare HarmonyOS proprietar Huawei.

Smartwatch-ul poate fi folosit și sub apă, rezistând la o presiune impresionantă de până la 5 atmosfere.

Totodată, sub display se află un procesor cu două nuclee - unul controlează senzorii în fundal, altul e folosit pentru sarcinile mai intense și împreună oferă o experiență plăcută și o autonomie ridicată. Huawei Watch Pro 3 Pro rezistă până la 3 săptămâni în modul ”ultra long battery life” și circa 3-5 zile în modul Smart care presupune și o conexiune LTE prin eSIM și folosirea de aplicații dedicate.

Huawei Watch 3 Pro monitorizează somnul, ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), nivelul de stres, dar și temperatura la nivelul pielii. Astfel, e un device care te poate alerta de posibile probleme de sănătate și care îți permite să le descoperi din tip și să iei măsuri.

Descoperă mai multe detalii despre acest smartwatch în review-ul nostru.

Mai multe dispozitive găsești la eMAG Black Friday aici.

eMAG Black Friday 2021 - Fitbit Luxe

Fitbit Luxe este un tracker de fitness premium cu preț foarte accesibil. Îl poți găsi aici. 

Luxe oferă acces la informații vitale despre starea de sănătate prin funcția Metrici de sănătate - interfață de înregistrare a parametrilor fizici monitorizați de aplicația Fitbit. Totodată, tracker-ul ajută utilizatorii să identifice rapid și ușor modificări ale stării de sănătate a organismului, precum creșterea nivelului de stres, oboseală accentuată sau alți indicatori ce pot semnala anumite semne de boală. La achiziționarea modelului Luxe se oferă și accesul gratuit la serviciul Fitbit Premium pentru o perioadă de 6 luni. Utilizatorii vor avea acces la experiența completă, cât și la o analiză amănunțită a informațiilor colectate.

Luxe este un tracker elegant, discret, prevăzut cu un ecran tactil color și o baterie cu autonomie de până la cinci zile, fiind un cadou ideal pentru doamnele și domnișoarele din viața voastră.

Am făcut un review pe larg pentru Fitbit Luxe aici. 

Mai multe opțiuni pentru Fitbit Luxe găsiți la eMAG. 



Citeste si