Black Friday la WatchShop.ro: weekend cu reduceri la ceasuri premium

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, dă startul campaniei Black Friday de România, oferind și mai multe reduceri la ceasuri și produse conexe. Astfel, până pe 15 noiembrie oferă la reducere 15.000 de repere de la cele mai căutate branduri de ceasuri pe durata întregului an.

UPDATE ora 13: Black Friday la WatchShop.ro: Trafic de 12 ori și vânzări de 10 ori mai mari față de o zi obișnuită

Campania de reduceri Black Friday de România continuă la WatchShop.ro cu discounturi de până la 90% la cele mai căutate branduri de ceasuri pe durata întregului an.

  • Până la ora 13:00, traficul pe WatchShop.ro a fost de aproximativ 12 ori mai mare decât într-o zi obișnuită;
  • Vânzările sunt în creștere și depășesc de 10 ori media unei zile obișnuite;
  • Valoarea medie a comenzii este cu 40% mai mare decât în Black Friday 2019, generată de introducerea brandurilor de lux în campania de reduceri;
  • Clienții profită de reducerile de până la 30% oferite pentru brandurile premium doar în Black Friday. În top vânzări, brandurile: Tissot, Garmin, Longines;
  • Cel mai scump ceas vândut - un Tissot de 15.800 de lei;
  • Cele mai multe comenzi sunt plasate din București, Timiș și Cluj;
  • Circa 75% din traficul în site este generat de bărbați. În mod obișnuit, raportul este 2/3 bărbați vs. 1/3 femei;
  • Aproape 8 din 10 utilizatori accesează WatchShop.ro de pe dispozitive mobile;
  • Stocuri epuizate pentru mai multe modele de la branduri precum Casio, Orient – unde discounturile au ajuns până la 90%;
  • Noi modele de ceasuri în oferta WatchShop.ro după ora 16:00.

Campania Black Friday de România are loc la WatchShop.ro și în showroom-ul din București în intervalul 13-15 noiembrie.


Ceasuri din topul celor mai dorite branduri, precum Tissot, Casio, Orient, Citizen, Festina, Ingersoll, Sekonda, Fossil, Timex, William S vor avea reduceri de până la 90%. De discounturi mari beneficiază și produsele din gama de smartwatches, precum Suunto, Garmin, Polar, Fossil.

Black Friday la WatchShop.ro: cele mai bune oferte de azi

De la începutul lunii noiembrie, WatchShop.ro a înregistrat o creștere a vânzărilor pe mai multe categorii de produse, în topul alegerilor românilor în materie de ceasuri fiind smartwatch-urile și ceasurile clasice.

De asemenea, un plus în vânzări a fost obținut ca urmare a reintroducerii ceasurilor de lux în oferta magazinului – branduri precum Tag Heuer, Breitling, Longines, Tonino Lamborghini și Hamilton, listate cu reduceri de până la 30%, vor putea fi achiziționate și în acest weekend la prețuri reduse.

Până în prezent, Black Friday de România a adus și cel mai scump produs achiziționat: un ceas Ceas Tissot T-GOLD, în valoare de 15.800 de lei.

WatchShop.ro estimează dublarea vânzărilor în Black Friday 2020 față de evenimentul de anul trecut, și în condițiile în care comerțul online a crescut de la începutul pandemiei de COVID-19.

Odată cu acesta, numărul de clienți noi ai magazinelor online a accelerat, pe măsură ce comerțul offline a fost afectat de restricțiile impuse în pandemia de coronavirus. În acest context, WatchShop.ro a targetat în campania de Black Friday o categorie aparte de cumpărători, pe cei obișnuiți să facă achiziții din offline. De aceea, până acum, aproximativ 80% dintre vizitatorii WatchShop.ro au fost clienți noi.

Ca o consecință a accelerării comerțului electronic, de la începutul campaniei de Black Friday 2020, plățile online pe WatchShop.ro au crescut cu 50% față de anul trecut. Traficul pe mobil a crescut considerabil, astfel că două treimi din vizitele în site au fost făcute de pe dispozitive mobile.



Citeste si