Competiție pentru startup-uri Elevating Ideas: 50.000 de lire și o călătorie la Londra

Ai idei de afaceri foarte bune? WorldLabs te poate ajuta să le transformi în realitate și pune la bătaie 50.000 de lire sterline pentru cei mai buni fondatori de startup care participă în cadrul competiției Elevating Ideas.

La ediția din acest an, care va avea loc pe 6 octombrie, fondatorii de startup vor putea întâlni peste 600 de antreprenori și investitori, și vor putea găsi inspirație de la alte peste 50 de startup-uri care-și vor prezenta proiectele acolo.

Lista scurtă de startup-uri incluse în competiție va cuprinde 10 nume, iar fondatorii vor fi invitați pentru a participa la evenimentul din Londra (toate cheltuielile vor fi acoperite de organizatori) și pentru a-și prezenta ideile de business în fața juriului și a audienței.

Câștigătorul Elevanting Ideas va primi 50.000 de lire. Pe lângă bani, acesta va primi, la fel ca și celelalte 9 startup-uri finaliste, expunere în fața publicului și a potențialilor investitori.

Cum poți participa? Organizatorii Elevating Ideas primesc înscrieri de la aplicanți din întreaga lume, indiferent de tipul ideii de afaceri, domeniul în care este dezvoltată sau background-ul antreprenorilor. Perioada de înscrieri este deschisă până pe data de 3 septembrie.

Aplicațiile vor fi jurizate după o serie de criterii:

  • 40% fezabilitate și scalabilitate – ideile trebuie să fie realiste, viabile și scalabile. Totodată, fondatorii trebuie să explice clar la ce nivel sunt în dezvoltarea produsului sau serviciului.
  • 20% claritate – aplicanții trebuie să descrie clar ceea ce fac, beneficiile și detaliile tehnice ale proiectului.
  • 30% grad de inovare – ce este unic și inovator în produsul înscris în competiție
  • 10% engagement – proiectele vor fi jurizate și prin prisma potențialului pe care îl are proiectul de a produce conexiuni și potențiali utilizatori.


Citeste si