Coronavirus | Scribd oferă acces gratuit la milioane de resurse

Scribd, unul dintre cele mai populare site-uri pe care se pot publica, citi și discuta documente în format digital, a decis să pună la dispoziția tuturor, în mod gratuit, întreaga bibliotecă de lucrări.

Decizia platformei vine pe fondul crizei coronavirus, reprezentanții Scribd dorind să le vină în ajutor celor care lucrează de acasă pentru a avita riscul răspândirii Covid-19. Accesul va fi gratuit timp de 30 de zile. 

”Milioane de oameni de pe întreg mapamondul stau acasă în aceste momente pentru a reduce riscul răspândirii Covid-19, iar accesul la cărți și informație devine mai important ca oricând. Astfel, pentru următoarea lună, toată lumea va avea acces gratuit la biblioteca Scribd, care conține milioane de ebook-uri, audiobook-uri, articole de reviste și multe alte resurse. Scopul nostru este de a ne asigura că toată lumea are acces la cărțile și autorii preferați și la conținut de calitate pe măsură ce vom putea reveni la cursul normal al vieților noastre”, a spus Trip Adler, CEO-ul și cofondatorul Scribd. 

Întreaga bibliotecă Scribd poate fi accesată aici, gratuit, timp de 30 de zile. 

 


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă:


Citeste si