Cursuri gratuite de formare antreprenorială

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, organizează cursuri de dezvoltare antreprenorială în orașele Călărași, Pitești, Alexandria, Slobozia, Târgoviște, Giurgiu și Ploiești.

Cursurile sunt organizate în cadrul programului “Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia”, despre care scriam recent, care oferă posibilitatea finanțării afacerilor nou-înființate cu suma de 40.000 de euro, și susținute de către formatori specializați în domeniu, vor avea atât o componentă teoretică, cât și una practică și se vor desfășura pe durata a 6 zile.

Înscrie-te la curs dacă vrei să știi:
  • cum se previne apariția riscurilor și cum se gestionează riscurile apărute;
  • cât de important este marketing-ul în procesul de promovare a produselor și serviciilor companiei;
  • care este profilul antreprenorului de succes;
  • cum se lansează o afacere;
  • care sunt sursele de finanțare suplimentare care ajută la dezvoltarea unui business;
  • cum se poate menține sustenabilitatea afacerii.

Întrucât planul de afaceri este deosebit de important pentru procesul de dezvoltare a unei afaceri, necesitând o profundă documentare și cercetare în domeniu, în cadrul cursului vei trece prin toate etapele necesare redactării acestuia.

În plus, absolvenții cursurilor vor putea participa la o competiție a planurilor de afaceri, iar 42 de planuri de afaceri vor fi finanțate cu 40.000 Euro (178.340 lei).

“START pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia” este un proiect implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.

Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, persoana de contact este Andreea Melinte – Coordonator activitate informare, Telefon: 0318241592, Email: andreea.melinte@ptir.ro.

Află mai multe detalii și despre un alt proiect de formare pentru antreprenori și manageri.  



Citeste si