Dă muzica mai tare cu noile căști Extra Bass de la Sony

Sony lansează un nou model de căști wireless. Denumite  WH-XB900N, căștile includ noise cancelling, suport cu asistent vocal, audonomie de până la 30 de ore și tehnologia Extra Bass.

Noile căști wireless WH-XB900N permit utilizatorilor să audă bass-ul clar, fără să fie deranjați de sunetele exterioare, datorită tehnologiei Digital Noise Cancelling.

Aceasta îndepărtează sunetul ambiental și oferă posibilitatea utilizatorilor să audă fiecare detaliu din melodii. WH-XB900N include o funcționalitate de ”atenție” care permite auzirea zgomotelor din jur.

Prin atingerea cupei drepte, volumul scade și permite utilizatorului să audă sunetele ambientale și conversațiile. Prin simpla trecere a degetului deasupra cupei drepte, utilizatorii pot realiza mai multe acțiuni: play, pauză, înapoi, skip și ajustarea volumului, ceea ce face aceste căști perfecte pentru utilizatorii aflați în mișcare.

Căștile WH-XB900N oferă până la 30 de ore  de muzică wireless, permițându-le iubitorilor de bass să asculte muzică atât ziua, cât și noaptea. Căștile WH-XB900N includ o funcție de încărcare rapidă care permite o autonomie de până la o oră, doar după zece minute de încărcare. 

Căștile sunt optimizate pentru Asistentul Google, Alexa Amazon și pentru asistentul nativ al telefonului, precum Siri, oferind astfel o experiență  hands-free cu control prin voce. Prin atingerea unui buton personalizat, asistentul vocal preferat poate să pornească melodiile favorite și multe altele.

Disponibile din luna aprilie, aceste căști includ o claritate vocală îmbunătățită, asistent vocal și libertate wireless cu o autonomie de până la 30 de ore.

Preț și disponibilitate

Căștile WH-XB900N vor fi disponibile în albastru și negru, la un preț de aproximativ 250 de euro. Acestea vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu luna iulie 2019.



Citeste si