UiPath are 2.100 de clienți în momentul de față, printre care și Armata Statelor Unite, IRS din Statele Unite, NASA, Departamentul de Veterani de Război din SUA și alte agenții guvernamentale. Potrivit TechCrunch, UiPath primește zilnic oferte de investiție.

Cifrele UiPath o plasează drept compania de enterprise software cu cea mai rapidă creștere din istorie. Compania a anunțat în iulie că și-a crescut venitul anual recurent de la 1 milion de dolari la 100 milioane – o performanță despre care se crede că niciun alt business de subscription software nu a realizat într-un timp atât de scurt. UiPath are acum mai mult de 1.800 clienți globali și adaugă la această listă 6 noi clienți de tip enterprise pe zi. Compania așteaptă ca venitul anual recurent să crească de peste 4 ori la sfârșitul anului 2018, în comparație cu finalul lui 2017.

Piața globală de RPA (robotic process automation) este estimată a ajunge, până în 2021, la valoarea de 2,9 miliarde de dolari, de la 507 milioane de dolari în 2017.

În prima jumătate a acestui an business-ul UiPath a crescut cu 238%.

Românii de la UiPath au mai luat o rundă de finanțare la doar o jumătate de an după investiția care a transformat compania într-un unicorn, triplându-și valoarea în acest moment. La momentul anunțului, oficialii UiPath declarau că plănuiesc să folosească finanțarea de acum pentru a sprijini obiectivele sale de accelerare a dezvoltării produsului, a lărgi ecosistemul de parteneriate pentru a livra soluții complementare bazate pe AI, a spori rolul RPA în inițiativele de automatizare din cardul companiilor de tip enterprise și a investi în oportunități de achiziție.