eComm Accel, program de accelerare pentru echipe din ecommerce dezvoltat de idEA și NETOPIA

Institutul de Excelență în Antreprenoriat (idEA) lansează un nou program de accelerare în portofoliul de produse destinate antreprenorilor din România. De data aceasta, eComm Accel by NETOPIA este dedicat echipelor care au pornit afaceri în domeniul comerțului digital.

Acceleratorul marca idEA și susținut de NETOPIA, este dedicat afacerilor din e-commerce, oferind antreprenorilor îndrumarea, conexiunile și resursele necesare pentru a-și dezvolta și scala afacerile în acest domeniu dinamic. Programul începe pe data de 16 octombrie 2024.

Programul intensiv durează 5 săptămâni și oferă acces la mentorat, training-uri specializate și o rețea extinsă de experți și investitori, pentru a accelera creșterea afacerilor online.

Acceleratorul beneficiază de sprijinul unor mentori și experți din domeniul comerțului online, precum Felix Crișan, Matei Dumitrescu, Alexia Chirita, Alexandru Agarici, Adrian Zamfira, Alexandru Teodorescu, Cosmin Daraban, Raluca Radu, Horia Grozea sau Cristi Movilă. 

La finalul programului, antreprenorii vor avea un business optimizat, cu acces la instrumente și parteneri de top, precum și oportunități de finanțare.

Bursele NETOPIA pentru eComm Accel

Pentru a facilita accesul la educație și resurse, NETOPIA oferă burse care acoperă costurile de participare la eComm Accel pentru companiile la început de drum, care nu dispun de resurse financiare în acest moment.

Aceste burse sunt destinate antreprenorilor cu afaceri online active de cel mult șase luni sau celor aflați în etapa de lansare a unui business.

Detalii despre program și înscrieri puteți afla accesând acest link. 

eComm Accel
  • Dedicat antreprenorilor din e-commerce
    • ○ Oferă mentorat, workshop-uri specializate și acces la soluții de finanțare
    • ○ Abordează teme precum marketing, strategii de dezvoltare, aspecte financiare, instrumente tech moderne, retenție sau finanțare
  • Data de start: 16 Octombrie 2024
  • Înscrieri deschise: Pentru înscriere (termen 10 Octombrie) și alte detalii, intrați aici
    • ○ Sunt acceptate atât companii mature cât și proiecte la început de drum

Programul eComm Accel va fi prezentat, de asemenea, în cadrul side eventului HTW: Beyond the Stage: Wine Down with Investors, care va avea loc pe 2 Octombrie 2024, ora 18, la București, Hotspot Workhub și va oferi participanților ocazia de a interacționa direct cu experți și mentori idEA și Netopia, sau lideri ai industriei de eComm, precum și cu investitori de top ca:

  • Roger Blott, Founding Partner @ Fil Rouge Capital
  • Felix Crișan, CEO @ NETOPIA Payments
  • Valentin Filip, Managing Partner @ Fortech Investments
  • Andrei Dudoiu, CEO @ Seedblink

Evenimentul va aborda subiecte cheie legate de investiții, inovație și strategii de succes în e-commerce și tehnologie. Mai multe informații despre eveniment și modalitățile de participare puteți găsi aici. 



Citeste si