InnovX-BCR caută startups pentru grupa din 2022. Înscrieri deschise

Programul de accelerare InnovX-BCR dă startul înscrierilor pentru grupa Startups din 2022, adică firme cu cifra de afaceri sau finanțare atrasă între 50.000 de euro și 500.000 de euro.

Sesiunea de înscrieri pentru startup-uri tech este deschisă până pe 14 februarie pe www.bcr.ro/accelerator sau www.innovx.eu

Până acum, 7 start-up-uri de tehnologie din România, Moldova, Spania și Slovacia, cu afaceri de peste 1 milion de euro, au devenit deja alumni ai InnovX-BCR.

Cel mai recent Pitch Day pentru grupa de Startups a avut loc la mijlocul lunii septembrie 2021. Anul trecut, 5 startup-uri au participat în Bootcamp în grupa Startups, iar 10 au trecut de Selection Day. Practic, atunci au fost selectate cele mai bune 10 startup-uri pentru a participa la Elevator Day și la Demo Day, iar ulterior în proiectele de post-accelerare.

InnovX-BCR est un program intensiv de scalare și mentorat care îți propulsează compania sau startup-ul la nivelul următor.

Programul oferă mentorat, în cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR, masterclass-uri alături de fondatori și CEO locali și globali, precum și acces la investitori atât din România, cât și din restul lumii.



Citeste si