Global Pitch, cea mai mare competiție online de pitching. Înscrieri deschise

Startup-urile românești se pot înscrie în cadrul Global Pitch, cea mai mare competiție online de pitching din întreaga lume.

Înscrierile în cadrul Global Pitch sunt deschise până pe data de 22 aprilie, iar primele 100 de startup-uri care merg mai departe în cadrul competiției vor fi anunțate pe data de 4 mai. Pe 16 mai vor fi anunțate cele 15 startup-uri finaliste, iar pe 22 mai acestea vor susține, tot online, pitch-ul final.

Această competiție este destinată startup-urilor care au produse și servicii care se încadrează în următoarele categorii:

  • Economie (predicții, consum, analiză, generare de date)
  • Planetă (sustenabilitate, energie regenerabilă, agricultură, impact social)
  • Corp (sănătate, medicină, biologie, wellness, wellbeing)
  • Orașe (smart cities, smart homes, e-guvernare)

Unul dintre marile avantaje ale acestei competiții este dat de faptul că startup-urile participante au acces la o rețea globală de investitori, parteneri, evenimente și antreprenori.

De asemenea, partenerii Global Pitch pun la bătaie traininguri înainte de pitch-ul final, bilete pentru Lisbon Investment Summit, acces la Menorca Millennials primul decelerator de startup-uri din lume, sau posibilitatea de a participa la WeXelerate, cel mai mare accelerator pentru startup-uri din Viena.

 



Citeste si