Lockheed Martin folosește tehnologia clujenilor de la Onyx Beacon

Gigantul american din aeronautică și apărare Lockheed Martin va folosi soluția Tracko, dezvoltată de clujenii de la Onyx Beacon.

Ieșită din beta testing și disponibilă în acest moment la nivel internațional, soluția românilor de la Onyx Beacon folosește tehnologie Bluetooth Beacon și este menită să reducă atât costurile cât și timpul pe care utilizatorii îl petrec urmărind bunurile din depozite. Astfel, companiile de logistică și de producție vor putea localiza extrem de repede echipamentele și vor avea acces rapid la inventarul din dotare.

Soluția Tracko este disponibilă pe dispozitivele mobile (pe smartphone-uri și tablete), tehnologia fiind integrată cu un serviciu de localizare în timp real, informațiile fiind stocate în cloud. Tehnologia companiei românești este ideală pentru industria logistică – includem aici dealerii de mașini, spațiile de depozitare -, sau constructorii din zona aerospațială.

Clienții au acces la un kit complet al soluției Tracko: beacon-uri bluetooth, aplicații mobile disponibile atât în Android cât și iOS, o platformă de management cloud RTLS. Cei de la Onyx Beacon pun la dispoziție consultanță, instalare și suport.

Lockheed Martin a testat, deja, timp de 3 luni soluția românilor și a decis implementarea Tracko în 2 depozite.

Citiți pe larg povestea startup-ului Onyx Beacon, activ pe piața de microlocalizare.



Citeste si