Majorare de capital social la Elefant Online SA cu 1,7 milioane euro

Elefant Online SA, compania care deține elefant.ro și elefant.md anunță majorarea capitalului social cu aproximativ 1,7 milioane euro.

La majorare au participat toți acționarii companiei. În urma acestei operațiuni, investiția în companie se apropie de 20 de milioane de euro.

“Majorarea de capital era planificată pentru a doua parte a acestui exercițiu fiscal, iar participarea tuturor acționarilor demonstrează încă o dată încrederea și determinarea întregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei în următoare perioadă“, explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

elefant.ro a împlinit în luna iunie a acestui an 9 ani de la înființare. Inițial, proiectul s-a remarcat drept cel mai mare retailer online de cărți din România, ulterior compania diversificându-și mult oferta.

În prezent, elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor aproape două milioane de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în punctele de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.



Citeste si