Maze X, acceleratorul european pentru startup-uri cu impact global

Maze X este un program de accelerare care lucrează cu fondatorii europeni de startup-uri pentru a-i ajuta să-și crească business-urile alături de corporații și investitori.

Dacă ai un startup care aduce soluții la probleme globale, cum ar fi poluarea, risipa de mâncare, energie verde, egalitatea de gen, medtech te poți înscrie pentru a-ți accelera proiectul în cadrul acestui program.

Maze X este un program de accelerare organizat de o serie de instituții și companii portugheze și nu numai, alături de Microsoft for Startups. Are o durată de 4 luni, iar înscrierile pentru cohorta 2021 sunt deschise până pe data de 20 decembrie 2020, programul urmând să demareze în luna aprilie 2021.

Prima săptămână a programului, cea de Discovery, se va derula în Lisabona, urmând ca restul activităților din program, cu o durată de 15 săptămâi, să se desfășoare de la distanță. 

În fiecare cohortă, organizatorii programului vor alege cele mai bune 2 echipe dintre cele 10 participante, acestea având șansa de a implementa proiecte pilot în cadrul organizațiilor partenere ale Maze X. 



Citeste si