Startup-ul care îți asigură smartphone-ul

Startup-ul Revolut, lansat la Londra în 2015 de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, unul dintre cele mai cunoscute de pe segmentul fintech, lansează un serviciu cel puțin inedit.

Este vorba despre asigurarea pentru telefonul mobil, un produs realizat de Revolut în colaborare cu Simplesurance. Serviciul este disponibil, pentru început, în Marea Britanie, iar costul unei asigurări variază între 1 liră pe săptămână și 42 de lire pe an, scrie TechCrunch.

Asigurarea oferită de Revolut acoperă stricăciunile pe care le-ar putea suferi telefonul tău în cazul în care a căzut din greșeală și s-a spart ecranul, a luat prea multă apă la bord sau s-a stricat softul.

Pot beneficia de această asigurare utilizatorii care au un telefon mai nou de 6 luni de zile. De obicei, în cazul vreunei probleme, telefonul va fi reparat sau înlocuit în mai puțin de 48 de ore.

Pe 15 mai, startup-ul fintech Revolut a lansat și pe piața din România posibilitatea de a efectua tranzacții în lei, direct cu telefonul mobil prin WhatsApp sau email.

Photo by Jordan McQueen on Unsplash



Citeste si