Station F lansează un program online pentru a educa viitorii antreprenori

Station F, campusul din Paris dedicat startup-urilor, lansează o componentă de educație online pentru viitorii antreprenori. Denumit Launch by Station F, programul poate fi accesat de oameni din toată lumea care doresc să învețe elemente de bază pentru construirea unei companii.

Persoanele care doresc să acceseze programul Launch al Station F vor avea la dispoziție o colecție de informații esențiale pentru construcția unui startup, cu studii de caz și unelte care pot ușura munca în cadrul companiilor nou formate. În plus, vor avea acces la o comunitate de mentori și experți care le pot da feedback în timp ce învață și aplică noțiunile din Launch.

Costul accesului în Launch by Station F este de 9,90 euro/lună, iar utilizatorii au libertatea de a întrerupe plata în orice moment, scriu editorii TechCrunch.

Prin lansarea programului Launch, echipa Station F speră să atragă între 5.000 și 10.000 de noi membri în comunitate.

Station F a fost deschis în 2017, cu scopul de a fi cel mai mare campus pentru startups din lume. În arrondissement-ul 13 al Parisului, în locul unui fost depou de locomotive și vagoane, francezii vor să adune cele mai bune talente ale continentului și nu numai. Scopul lor nu e să aibă doar cel mai mare spațiu de coworking, dar și să conecteze startup-urile cu investitorii.

Ca să afli mai multe despre Station F, citește și acest material pe care l-am realizat în 2018: Discuție cu Roxanne Varza - Station F, Paris - cel mai mare coworking din lume.

 

 



Citeste si