UiPath Automation Awards: finaliștii competiției. Câștigătorii sunt anunțați la How to Web 2019

UiPath, una dintre cele mai mari companii din domeniul RPA, a ales finaliștii UiPath Automation Awards 2019, o competiție pentru startup-uri de automatizare din Europa Centrală și de Est.

Concursul își va premia câștigătorul cu 50.000 de euro în cadrul ceremoniei găzduite de conferința How to Web din București.

Companiile tehnologice eligibile pentru categoriile Start-Up și Scale-Up au fost evaluate de juriu între iunie și începutul lunii octombrie, iar astăzi specialiștii UiPath au anunțat finaliștii acestei competiții.

Potrivit acestora, juriul a primit peste 100 de aplicații din 12 țări pentru cele două categorii ale competiției:

  • Start-Up Automation Award – la această categorie, jurații au primit aplicații din partea echipelor existente care au deja un produs viabil de automatizare și o finanțare existentă de maxim 1 milion de dolari;
  • Scale-Up Automation Awards - pentru a se califica la această categorie, companiile eligibile trebuiau să aibă cel puțin trei clienți plătitori, o echipă consolidată și să nu fi primit o finanțare mai mare de 3 milioane de dolari.
Finaliștii Start-Up Automation Award
  • Buletproof AI (Republica Cehă) – Soluții de securitate pentru machine learning (ML);
  • Edward.ai (Polonia) – Asistent pentru reprezentanții de vânzări pe bază de inteligență artificială (AI);
  • Nifty learning (România) - Informații operaționale pentru activități de training;
Finaliștii Scale-Up Automation Award
  • Aggero (România) - Analize de audiență și informații pentru gaming cu ajutorul AI;
  • Applica AI (Polonia) - Software pentru companii bazat pe AI care automatizează controlul și înțelegerea textului nestructurat;
  • SmartDreamers (România) – companie specializată în soluții software de Recruitment Marketing Automation.
UiPath Automation Awards 2019 - premii

Câștigătorul categoriei Start-Up va primi un premiu în bani de 50.000 de euro, mentorat din partea unei echipe de seniori din cadrul UiPath și suport tehnic și de marketing. Câștigătorul celei de-a doua categorii, Scale-Up, va avea ca premiu prezentarea lui la cel puțin 4 clienți internaționali ai UiPath, suport tehnologic si de marketing, precum și oportunitatea de a avea soluțiile sale de automatizare incluse în laboratoarele UiPath Immersion din întreaga lume.

“Suntem încântați de calitatea aplicațiilor pentru prima ediție a Automation Awards CEE. Finaliștii au facut propuneri solide și ne-au convins că tehnologia și pasiunea pentru produsul dezvoltat de ei au potențialul de a avea un impact major pe piețele lor. Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe scenă concurând pentru șansa de a câștiga sprijinul și mentoratul UiPath în demersul lor de a dezvolta produse cu un impact global”, a declarat Vargha Moayed, Chief Strategy Officer la UiPath și inițiatorul competiției.

Membrii juriului CEE Awards Automation 2019 sunt : Elisabeta Moraru - Director executiv, Google România, Vargha Moayed - Chief Strateg Officer, UiPath, Boris Kumrey - Chief Robotics Officer, UiPath, Andrei Roth, Head of Cluj Campus, UiPath, Ondrej Bartos - Managing Partner, Credo Ventures și Stephen Allott - Venture Partner, Seedcamp.



Citeste si