Unchain Ideas și Unchain Demo Nights: fă-ți cunoscut fintech-ul în fața investitorilor

Au mai rămas două săptămâni în care fintech-urile din CEE pot să se înscrie la competiția de startup-uri, Unchain Ideas. Competiția face parte din evenimentul Unchain Fintech Festival, care va avea loc între 13 și 14 iulie 2022.

Dacă ești un fondator care își dorește să aducă schimbări în domeniile fintech și blockchain, Unchain Fintech Festival este locul potrivit pentru tine și startup-ul tău.

Vei avea acces direct la tot ce aveți nevoie pentru următorii pași în afaceri - investitori experimentați, mari bănci regionale, furnizori de servicii financiare și instituții de reglementare.

Mai mult, competiția pentru startup-uri Unchain Ideas oferă șansa de a intra în legătură cu investitori și experți, de a prezenta, de a obține feedback și vizibilitate pe piață.

Ce oportunități veți avea la Unchain Ideas?

  • întâlniri 1 la 1 și acces direct la peste 30 de fonduri de capital de risc și angel investors, cu accent pe fintech și blockchain din CEE;
  • veți avea șansa să vă conectați cu reprezentanți ai băncilor comerciale, instituțiilor financiare, instituțiilor de reglementare și alți potențiali parteneri în fintech și blockchain;
  • Veți avea posibilitatea să obțineți feedback relevant asupra strategiei de afaceri și a produsului;
  • pitch-uiți în competița de startup-uri și obțineți vizibilitate și expunere în media.

În plus, startup-urile selectate vor primi bilete gratuite la conferință, vor fi incluse în cartea de prezentare a evenimentului și vor primi peste 20 de sesiuni de matchmaking cu investitori și reprezentanți ai marilor companii de tech.

Unchain Ideas pune în centrul atenției startup-urile din domeniul fintech și blockchain din regiunea CEE, conectându-le cu investitori globali și regionali, instituții financiare și alte companii consacrate care caută noi parteneriate.

Aplicați pe website până pe 15 iunie și aveți șansa de a vă face cunoscut fintech-ul în fața investitorilor și potențialilor clienți.

În cadrul Unchain Ideas, organizatorii au pregătit Reverse Pitching, o sesiune în care fondatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanții celor mai mari acceleratoare locale și vor afla mai multe detalii despre programele acestora.

Calendarul competiției pentru startup-uri, Unchain Ideas: 

  • Termenul limită de aplicare - 15 iunie
  • Anunțarea startup-urilor selectate - 20 iunie
  • Pitch day - 13 iulie ( live la Oradea)
  • Sesiuni de mentorat 1to1 - 14 iulie
  • În plus, dacă vrei să câștigi șansa de a fi ajunge rapid în competiția pentru startup-uri, Unchain Ideas, alătură-te Unchain Demo Nights, seria de pre-evenimente  menite să aducă în lumina reflectoarelor potențialul pe care țările din CEE îl au. 

    Primele două evenimente Demo Nights au reunit startup-uri fintech și blockchain din Austria, Cehia, Slovcia, Polonia, Slovenia, Ungaria, Croația și Serbia cu experți în domeniu care sunt gata să ajute startup-urile, accelerându-le parcursul. Cele patru startup-uri care deja au fost selectate din cadrul Demo Nights sunt: Acounto App, Insurwiz, ThreatMark și Trality. 

    Pentru startup-urile care vor prezenta la Demo Nights, organizatorii au pregătit o serie de beneficii:

    • feedback sincer cu privire la produsele și propunerile lor de afaceri;
    • trimiteri către programe adresate startup-urilor, acceleratoare, angel investors și capitaluri de risc;
    • 2 bilete la Unchain Fintech Festival care va avea loc în perioada 13-14 iulie 2022.


    Citeste si