Bold Film Studio propune astfel o nouă rețetă de business pentru capitalizarea filmului românesc, bazată pe filme comerciale de calitate, cu actori consacrați, care să ofere în primul divertisment, dar și care să poate fi în același timp o platformă de promovare organică pentru branduri. Totodată producția filmului are la bază un fond de capitalizare exclusiv privat, corporate și angel investors, dar și un model de profit share similar fondurilor de investiții internaționale.

Bold Film Studio este primul fond de investiții de film din România, dar și o afacere antreprenorială românească. Fondul își propune o nouă rețetă de business pentru capitalizarea filmului românesc, bazată pe filme comerciale de calitate pe modelul marilor case de producție internaționale, cu actori consacrați, care să ofere în primul divertisment, dar și care să poate fi în același timp o platformă de promovare organică pentru branduri.

“Taximetriști” este primul film produs de Bold Film Studio. Având în vedere succesul pe care l-a avut piesa de teatru cu același nume, suntem siguri că filmul va avea același traseu și în cinematografe, mai ales că avem nume mari, actori consacrați și vedete care joacă în film. Strategia noastră este să producem filme comerciale de calitate, de care să se poată bucura un număr cât mai mare de români, care sa își recapete plăcerea de a viziona filme locale. În același timp producțiile noastre sunt gândite pentru a fi și o bună platformă de promovare inovatoare și organică pentru brandurile care targetează o expunere consistentă la audiențe numeroase”, declară Cristian Anastasiu, director executiv al Bold Film Studio.

Din distribuţie fac parte Alexandru Ion (“Portretul luptătorului la tinereţe”, “Las Fierbinţi”), Ronaldo Matsangos (“Hârtia va fi albastră”, “Sieranevada”), Maria Popistașu (“Marţi după Crăciun”, “Întregalde”), Victoria Răileanu (“Vlad”), Monica Bârlădeanu (“Despre oameni și melci”, “Moartea domnului Lăzărescu”, “Closer to the Moon”), Andi Vasluianu (“Sieranevada”, “Umbre”, “Despre oameni și melci”) sau Cosmin Nedelcu (Micutzu). Cu apariţii speciale sunt prezenţi Adrian Nicolae (“Lumea e a mea”, “Mia își ratează răzbunarea”) și rapperul Spike.

Filmul, produs de Bold Film Studio alături de Tangaj Production și Avanpost Media, va ajunge în cinematografele din România pe 3 februarie 2023. La fel ca în cazul piesei de teatru, scenariul filmului este semnat de Bogdan Theodor Olteanu împreună cu Adrian Nicolae. În film călătorim prin București împreună cu Lică și Liviu, doi taximetriști care în cursul unei singure nopţi se intersectează cu tot felul de clienţi. Ar trebui să fie o noapte obișnuită însă se dovedește una plină de suspans. Prin mașinile lor trec tineri care merg la party-uri, DJ, interlopi, prezentatori TV, etc.