Lidl Digital vine în această toamnă cu o provocare inedită pentru pasionații de tehnologie – un schimb de experiență în ceea ce privește microserviciile, care reprezintă noua revoluție din arhitectura de dezvoltare software după DevOps.

Dialogul se va desfășura la 50 de metri înălțime, în timp ce participanții sunt suspendați în aer. Evenimentul are loc pe 14 octombrie, în grădina hotelului Caro și este organizat în parteneriat cu platforma Dinner in the Sky.

Sky High Tech Talk este un concept unic în România prin care Lidl Digital va conecta experți cu oameni pasionați de software development, mai precis, de subiectul microserviciilor și potențialul acestora în viitorul dezvoltării de software, pentru a împărtăși experiențe, idei și povești, soluții și tendințe din domeniul IT, într-un cadru spectaculos.

Evenimentul Sky High Tech Talk îl va avea ca invitat pe Boris Sucker, Managing Director IT Strategy, Organization and Architecture @ Lidl Digital.

,,Este o oportunitate să aducem împreună membrii comunității din București și să facilităm schimbul de opinii. Există multe elemente comune între companiile de software din România, procese și transformări de care ne lovim cu toții. Ne dorim să deschidem o discuție la care poate participa oricine este interesat de microservices și product organisation. Scopul este de a contribui la înțelegerea direcției în care merge industria, de a semnala pasionaților de software din București cea mai modernă viziune în ceea ce privește bunele practici de dezvoltare produse și servicii software.” – a declarat Octavian Ichim, Director Lidl Digital România.

Participarea la eveniment este gratuită și deschisă tuturor celor interesați de microservicii, însă numărul de locuri este limitat la 22 din cauza capacității platformei. Pentru a lua parte la Sky High Tech Talk este necesară completarea formularului disponibil pe site-ul www.skyhightalks.ro.