Gaming-ul competitiv este accesibil dar concurența este una acerbă. Începătorii și profesioniștii pot cădea de comun acord asupra unui aspect: echipamentul de înaltă performanță este cheia succesului.

Design-ul monitorului inspirat de mașinile de curse Porsche este accentuat de suportul argintiu, în formă unui roll cage.

Așa cum se întâmplă într-o mașină sport reală, roll cage-ul oferă stabilitate, durabilitate și rezistență in momentele pline de adrenalină.

Design-ul rămânând fidel filosofiei de Porsche Design pentru a combina eleganța stilului și performanța, PD27 poate proiecta logo-urile AOC AGON sau Porsche Design pe masă în diferite moduri si culori, iar iluminarea de pe partea din spate a monitorului creează o atmosfera deosebită în cadrul oricărui setup de gaming.

PD27 afișează imagini la rezoluție QHD (2560x1440) și are o rată de refresh de 240 Hz, o combinație nchiar si pentru cei mai exigenți jucători. PD27 este, de asemenea, certificat VESA DisplayHDR 400, oferind culori vii, realiste și un dynamic range larg care permite utilizatorilor să intre în lumea jocului.

În plus, curbura monitorului de 1000R (1m rază) înconjoară utilizatorul, o caracteristică foarte apreciată de comunitatea de sim racing.

Rata de refresh de 240 Hz reduce efectul de motion blur, în timp ce timpii de răspuns de 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT garantează o experiență de joc clară, fără ghosting.

Datorită tehnologiei FreeSync Premium Pro de la AMD, utilizatorii se pot bucura de o experiență excelentă de gaming, fără efectul de screen tearing. Luminozitatea ridicată a panoului VA de 550 de niți asigură o experiență de gaming excelentă, indiferent de condițiile de iluminare ambientală.

PD27 vine cu o telecomandă wireless (IR), în formă de consolă centrală, pentru a accesa rapid setările monitorului sau preset-urile pentru jocuri.

Utilizatorii ce apreciază sunetul motoarelor boxer cu 6 cilindrii în linie din jocurile de racing vor aprecia claritatea și puterea pe care o oferă boxele stereo integrate de 5W cu DTS Sound. Pentru confortul de zi cu zi, monitorul vine și cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, 2 intrări HDMI 2.0 și 2 intrări DisplayPort 1.4.

Porsche Design AOC AGON PD27 va fi disponibil la mijlocul lunii noiembrie 2020 în anumite magazine Porsche Design, in retail, online la www.porsche-design.com și în anumite magazine online la un preț recomandat de 3.879 lei.