Soluția de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România a încheiat un parteneriat cu societatea Multi-Trans S.A., pentru a oferi locuitorilor din orașul Sfântu Gheorghe posibilitatea de a achiziționa bilete pentru transportul în comun direct de pe telefonul mobil.

Orașul Sfântu Gheorghe completează lista celor 17 localități unde aplicația este deja disponibilă pentru călători, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu.

„Începând de astăzi, călătorii din orașul Sfântu Gheorghe vor putea să achiziționeze bilete pentru transportul în comun printr-o soluție simplă și la îndemână, care le va salva timp: aplicația 24pay. Pas cu pas ne împlinim misiunea asumată de a contribui la digitalizarea plăților în România.” – a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

Aplicația 24pay a fost lansată în urmă cu 4 ani, iar în septembrie 2022 a atins pragul de 1.000.000 de descărcări din magazinele online de aplicații. 24pay oferă utilizatorilor mijloacelor de transport în comun posibilitatea de a achiziționa rapid și sigur bilete.

Tichetele de călătorie pot fi cumpărate prin intermediul cardului bancar salvat în aplicație. Plățile pentru achiziționarea biletelor sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.