Odată cu noua versiune, comercianții vor putea accepta mult mai ușor plățile realizate cu mobilPay Wallet, prin scanarea unui cod QR disponibil la casele de marcat sau în pagina de plată securizată.

Noua versiune mobilPay Wallet oferă utilizatorilor un meniu intuitiv, o interfață mai atrăgătoare, dar și noi funcționalități. De asemenea, în această versiune, partenerii aplicației pot pune la dispoziția utilizatorilor oferte personalizate disponibile doar pentru clienții care achită cu mobilPay Wallet. Pe lângă cardurile Visa și Mastercard de debit sau de credit, care puteau fi adăugate în aplicație încă din versiunea anterioară, utilizatorii pot adăuga acum și cardurile de loialitate de la diverși comercianți din piață.

”Versiunea nouă a aplicației se adresează consumatorului modern, informat și care dorește să-și petreacă timpul altfel decât așteptând la cozi la bănci, completând formulare online sau stând ore în șir la ghișeu. Ne dorim ca versiunea 2.0 să ajungă la cât mai mulți utilizatori, să ușureze procesul de plată și să înlocuiască portofelul clasic. Mai mult, clienții noștri pot beneficia de acum de reducerile cardurilor de loialitate, fiind suficient să deschidă aplicația, să acceseze zona Loialitate și să prezinte cardul comerciantului în al cărui magazin se află”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA.

Odată cu lansarea noii versiuni a aplicației, reprezentanții companiei estimează o creștere de peste 50% a numărului de utilizatori.

Utilizatorii mobilPay Wallet preferă plățile în online

Datele NETOPIA arată că utilizatorii mobilPay Wallet aleg să plătească cel mai mult în mediul online, prin scanarea codului QR din pagina de plată a celor peste 4.000 de comercianți parteneri. Tranzacțiile online reprezintă peste 45% din totalul plăților. Pe locul al doilea se află plata facturilor direct din aplicație, cu un procent de 25%, urmată de plata prin Scan & Pay în magazinele fizice (Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix) care reprezintă aproape 10% din totalul tranzacțiilor. Achizițiile biletelor de transport în comun direct prin mobilPay Wallet reprezintă peste 15%, orașul cu cel mai mare procentaj fiind Cluj-Napoca.

Potrivit datelor companiei, suma medie a tranzacțiilor efectuate prin mobilPay Wallet este de 102,4 lei. Cele mai multe plăți realizate prin aplicație sunt cele pentru facturile online, taxe și impozite, urmate de plata comenzilor pentru livrarea mâncării, plata biletelor la diverse evenimente, a biletelor de avion sau a costurilor de întreținere.

Noua versiune a aplicației mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS și Android.