Aplicația pentru comandat taxiuri Taxify se lansează în București. De weekend-ul trecut, programul e disponibil și în Capitală și permite plata direct cu cardul, ca la Uber, dar la taxiuri.

A venit rândul României să beneficieze de cea mai performantă aplicație de transport, disponibilă pentru telefoane cu sisteme iOS sau Android. Odată instalată, aplicația poate fi folosită atât în București, cât și în oricare din orașele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent.

Taxify îți găsește o mașină în câteva secunde, iar prețul per kilometru este fix indiferent cât de departe se află mașina de adresa ta. Totodată, grija banilor dispare: plătești cursa direct în aplicație, prin înregistrarea unui card de credit sau debit. Prețul pe kilometru este 1,45 de lei, la fel ca la Uber.

Siguranța clienților este prioritară, motiv pentru care toți șoferii prezenți în Taxify sunt atent verificați, iar aplicația îți prezintă detalii despre fiecare mașină și șofer în parte.

“Taxify este liderul în aplicații de transport în 15 piețe din Europa și Africa, cu peste 600.000 de clienți la activ. Oferim oamenilor modalități de transport avantajos la cele mai bune prețuri. România este una dintre cele mai mari piețe din Europa și vrem să aducem un serviciu mai bun de transport pe această piață - mai ieftin atât pentru clienți, cât și pentru șoferi.”, a spus Markus Vilig, CEO Taxify

Compania a fost fondată în Estonia și a primit mai multe investiții pentru extinderea europeană, ultima fiind de 1,4 milioane de dolari. Taxify a început prin a fi activă în Estonia, Letonia, Lituania și Finlanda.

Șoferii de la Taxify se pot înscrie ca șoferi parteneri, iar Taxify spune că respectă legea taximetriei. Potrivit economica.net, baza de operațiuni în România se află la București și de la începutul acestui an au început testele în comuna Florești din județul Cluj, în parteneriat cu firma Taxi Speed Florești. Astfel, se pot înscrie și șoferi particulari, dar, iată, se pot deschide oportunități de parteneriate cu mai multe companii.

Odată cu lansarea, Taxify iti ofera un cod promoțional cu ajutorul căruia ai prima cursă gratuită în limita a 20 de lei. Activează codul BUCUREȘTI după ce ți-ai creat contul în aplicație și mergi gratuit la destinație.