Cu două zile înainte de evenimentul oficial, pe internet a apărut o randare CAD a viitorului Apple Watch Pro pe site-ul 91mobiles. Privind randarea putem vedea o față mai mare a ceasului și un design aplatizat într-o formă dreptunghiulară. De asemenea, pe lateral se remarcă două butoane fizice.

Avem, de asemenea, confirmarea din partea lui Mark Gurman, jurnalist Bloomberg, cu acces la surse din industrie, că acesta este într-adevăr Apple Watch Pro.

Până în prezent, ne așteptăm cu toții ca Apple Watch Pro să fie un ceas high-end axat pe durabilitate, cu un mod de consum redus de energie mai bine pus la punct și cu cel mai mare ecran de până acum pe Apple Watch, care măsoară 49 mm. Un ceas pentru atleți și pentru cei pasionați de plimbările în natură.

Prețul este încă un mister, dar speculațiile spun că ar fi mai mare de 1.000 de dolari, așa că vom vedea. Despre noile iPhone-uri am scris aici, însă în curând va urma evenimentul oficial și vă vom da știrile direct de la sursă. Dacă vrei să urmărești Far Out o poți face aici.