Smartwatch-ul Apple are un display Always-On, funcții de fitness și sănătate și vine cu funcția celulară încorporată prin eSIM, dar și acces la serviciul Number Share pentru abonații persoane fizice.

Apple Watch Series 5 are un ecran Retina mereu activ, astfel vezi ȋntotdeauna ora și alte informații importante, fără să ridici sau să atingi ecranul. Funcția de localizare este îmbunatațită, de la busola încorporată până la altimetru, ajutându-i pe utilizatori să navigheze mai usor în fiecare zi.

Apple Watch Series 5 Cellular le permite clienților să rămână conectați, să apeleze și să primească mesaje text, în timp ce pot apela serviciile de urgență direct din Apple Watch, chiar și fără iPhone în apropiere.

Și cu watchOS 6, utilizatorii Apple Watch sunt încurajați să preia controlul sănătații lor și să facă zilnic exerciții fizice cu ajutorul noilor funcții precum Cycle Tracking, aplicația Noise și Activity Trends.

Astfel, pentru a încuraja noua conectivitate Apple Watch Series 5 Cellular, Orange le oferă utilizatorilor eligibili testarea gratuită, timp de 6 luni, a noului serviciu Number Share.

Clienții vor putea lansa o precomandă pentru Apple Watch Series 5 Cellular începând de astăzi pe site sau în Orange Shops, produsul urmând să fie disponibil în magazine începând cu 13.12.2019.

Prețul standard pentru telefon este de 2765 de lei pentru versiunea de 44 mm, iar modelul mai mic, de 40 mm, costă 2622 de lei.