Când vine vorba de design, modelul Philips 276C8 iese în evidență fiind construit cu o ramă subțire. În plus, monitorul măsoară o grosime de doar 6,1 mm. Monitorul beneficiază și de posibilitatea de ajustare prin înclinare pentru o poziționare mai bună în cazul unui setup multi-monitor.

Philips 276C8 aduce o serie de tehnologii inovatoare care oferă imagini de calitate, de la grafică 3D, fotografii si filme până la aplicații office. Rezoluția CrystalClear QHD 2560x1440 aduce la viață fiecare imagine, în timp ce tehnologia IPS LED ofera unghiuri largi de vizualizare si culori realiste.

Monitorul este echipat și cu tehnologie Ultra Wide-Color, ce oferă un spectru de culori larg pentru imagini apropiate de realitate iar pentru gameri, acest monitor beneficiază de tehnologia AMD FreeSync si de un timp de răspuns ultra-rapid pentru o experienta excelentă de gaming.

Pentru o experiență de utilizare plăcută chiar și după perioade lungi de utilizare, monitorul Philips 276C8 oferă mai multe caracteristici menite să reducă oboseală ochilor utilizatorilor, cum ar fi modul LowBlue și tehnologia EasyRead.

Cum îi spune și numele, acest produs are conectivitate USB-C cu posibilitatea de alimentare, ce permite utilizatorilor să beneficieze de transfer de date de mare viteză prin interfata USB 3.2, să urmărească videoclipuri de înaltă rezoluție și chiar să incarce un notebook direct din monitor, toate acesta cu un singur cablu reversibil USB-C.

Monitorul Philips 276C8 va fi disponibil începând cu luna decembrie cu un preț de preț de 1719 Lei.