Despre actorul american, celebru pentru rolul lui Steve Jobs (Jobs), unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din toate timpurile, dar și pentru seriale precum That 70’s Show sau Two and a Half Men, se știe deja de câțiva ani că este extrem de pasionat de zona de tehnologie. De altfel, prin 2014, cei de la Lenovo îl prezentau pe Ashton ca fiind inginer de produs în cadrul companiei.

Actorul are investiții în Uber, Spotify, Soundcloud și Flipboard. Totodată el a cofondat Thorn, o companie nonprofit care încearcă să stopeze abuzul împotriva copiilor cu ajutorul tehnologiei.

Ashton Kutcher a urcat zilele trecute pe scena Dell Technologies World din Las Vegas, eveniment la care colegii de la wall-street.ro au fost singura publicație din România prezentă, și a vorbit despre inteligență artificială, viața privată dar și-a dezvăluit și pasiunea lui pentru scutere.

Cum a intrat Ashton Kutcher în lumea tehnologiei? “Prima interacțiune mai serioasă cu tehnologia a avut loc pe platourile de filmare ale serialului That 70’s Show când, alături de colegi, am demontat un Atari. Aveam o mulțime de timp liber în acea perioadă, așa că, pe la 20 de ani am fondat o companie de producție – scoteam pe piață televizoare și alte produse electronice în acea perioadă”, a povestit Kutcher.

Citiți mai multe despre intervenția actorului în cadrul evenimentului din Las Vegas în materialul publicat de wall-street.ro.