Despre Vlad Mihălăchiou și the date. vă povesteam, pe larg, în vara anului trecut. Alături de câțiva prieteni, tânărul a reușit să transforme o seară între amici la bere într-unul dintre cele mai de succes evenimente, reușind, totodată, să strângă în jurul the date. o comunitate de oameni cărora le place să socializeze, au preocupări și țeluri similare.

”Dacă aţi auzit de cei care au făcut în premieră o petrecere în Palatul Primăverii pentru prima oară după căderea regimului comunist sau de cei care au transformat o barcă într-un pupitru de Dj şi au urcat-o pe rooftop la Promenada, atunci ne cunoaşteţi”, spune Vlad.

La aniversarea the date., echipa din spate lansează prima bursă the date. ”Dacă vei achiziționa biletul #ȘiEuMergLathedate vei contribui la visul unui copil de a deveni artist. 50% din suma biletului se va redirecționa pentru un scop caritabil”, afirmă fondatorul the date.

Personalizate până în cel mai mic detaliu, cu un setlist care să ne ţină toată noaptea pe ringul de dans şi customer care ca la carte, petrecerile pe care le face echipa the date. au un singur obiectiv – să fie pe gustul comunităţii. ”De aceea alegem de fiecare dată locuri inedite pentru petreceri, de la Palatul Ghica până la Service-ul Porsche Pipera. Mii de persoane au dansat la petrecerile noastre la concerte susţinute de GOLAN, Arilena Ara, White Trumpert Darkoo Percussion şi cei mai tari DJ ai momentului”, mai spune Vlad Mihălăchioiu.

În ultimii 2 ani, echipa a organizat aproximativ 30 de petreceri și a strâns o comunitate de peste 10.000 de oameni în jurul acestui brand. ”Pe 11 mai serbăm cel de-al 3-lea an consecutiv în care facem petreceri pe rooftop la Promenada, ocazie cu care v-am pregătit oferte speciale care avantajează grupurile. Găştile de 4 prieteni au un bilet gratuit din partea noastră iar grupurile de 10 prieteni plătesc doar 7 brăţări de acces”, concluzionează organizatorii the date.