Elevi, studenți și tineri profesioniști de top din țară și din străinătate sunt invitați să aplice începând de acum și până pe data de 15 aprilie.

Programele școlii de vară Aspire Academy vor avea loc între 12 și 19 iulie. În cadrul acestui program, profesori de la universități precum Harvard, Stanford și Georgetown vor ține cursuri în engleză pentru tinerii participanți. Alături de ei, în fiecare ediție sunt invitați ca speakeri CEOs, antreprenori și lideri din diverse domenii care își împărtășesc experientele de succes, precum și lecțiile învățate pe parcurs.

Aspire se află la cea de-a 8-a ediție și reunește trei programe în paralel pentru diferite categorii de vârstă: Aspire Academy (12-19 iulie), Aspire High School (13-17 iulie), și Aspire Professional (12-15 iulie).

Programele presupun o serie de prezentări, workshopuri și proiecte de echipă pe subiecte precum leadership, antreprenoriat, public speaking, design thinking sau inteligență emoțională.

Aspire a fost fondat în anul 2011 de absolvenți de la universități de top din Statele Unite și Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton și Georgetown. Misiunea Aspire este să descopere și să motiveze tineri lideri să își atingă potențialul și să contribuie la dezvoltarea societății.

În jurul Aspire s-a creat o comunitate dinamică de peste 650 de alumni cu peste 37 de naționalități diferite, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani. Aceștia organizează evenimente în țări precum Statele Unite, Marea Britanie sau Olanda și beneficiază de o rețea de job-uri și oportunități în România și în străinătate. Multe companii de top decid să recruteze direct prin intermediul organizației.

Procesul de selecție este unul inspirat după modelele internaționale pentru a atrage oameni deosebiți în comunitatea internațională Aspire. Acesta se bazează pe o aplicație care conține CV și eseu motivațional, iar ulterior candidații vor avea un scurt interviu. “Viziunea noastră este să creăm o rețea internațională de tineri lideri de succes, din Europa și alte continente”, au declarat co-președinții organizației.

Elevii, studenții și tinerii profesioniști sunt încurajați să aplice online până la data de 15 aprilie pentru a se încrie în cadrul celor trei programe.

Costul participării în cadrul Aspire Academy este 355 de euro (cazare, mâncare și prețul cursului), iar participanții trebuie să aibă cel mult 25 de ani. Detalii regăsiți și la acest link.

Programul Aspire High School are un preț de 320 de euro, iar participanții trebuie să aibă sub 25 de ani. Mai multe detalii aflați aici.

Aspire Professional este un program pentru tinerii cu vârsta între 25 și 30 de ani, iar taxa de participare este de 300 de euro. Mai multe detalii sunt aici.