Aceste laptopuri cu două ecrane introduc noul ASUS ScreenPad Plus înclinat, un ecran secundar tactil cu lățime completă dotat cu un nou mecanism de auto-înclinare, care îmbunătățește lizibilitatea, ajută la răcire și funcționează perfect în tandem cu ecranul principal, pentru multitasking și creativitate fără efort.

ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe de flagship, fiind dotat cu procesoare care urcă în gamă până la un Intel Core i9 de generația a 10-a și 32 GB memorie RAM. Echipat cu un GPU de laptop de generație următoare NVIDIA GeForce RTX 3070, beneficiază de toate îmbunătățirile NVIDIA Studio destinate creatorilor de conținut.

Ecranul tactil 4K OLED HDR NanoEdge integrat pe ZenBook Pro Duo 15 OLED are un design cu patru margini subțiri pe cele patru laturi, cu un raport ecran-corp de 93 %, care maximizează spațiul disponibil pe ecran. Tehnologia de afișare OLED oferă o rată de contrast de 1.000.000:1, aspecte confirmate prin certificarea VESA DisplayHDR True Black 500 a ecranului. Ecranul secundar de 14 inchi 4K UHD ScreenPad Plus, care are acum o luminozitate îmbunătățită de 400 de niți, alături de ecranul principal. Stocarea ultra-rapidă pe SSD de până la 1 TB PCIe 3.0 x4 ajută la accelerarea oricărui flux de lucru.

ZenBook Duo 14 oferă multe dintre beneficiile și funcțiile lui ZenBook Pro Duo 15 OLED, dar are un ecran secundar ScreenPad Plus de 12,6 inchi și un format mai compact, proiectat pentru a atinge cea mai bună productivitate în condiții de mobilitate. Modelul ușor ZenBook Duo 14 are o grosime de doar 16,9 mm, fiind verificat Intel Evo.

ZenBook Duo 14 este construit în jurul unui procesor Intel Core i7 de generația a 11-a, cu multiple nuclee și frecvențe de până la 4,7 GHz, a graficii Intel Iris Xe și a unei cantități de 32 de GB RAM, pentru a procesa ușor sarcinile de lucru care se întind pe mai multe ecrane, folosind ecranul secundar de 12,6 inchi ScreenPad Plus alături de ecranul principal. Stocarea este ultra-rapidă pe SSD de până la 1 TB PCIe 3.0 x4

Oferind opțiunea unei grafici dedicate NVIDIA GeForce MX450 sau a graficii integrate Intel Iris® Xe, ZenBook Duo 14 oferă imagini extrem de fluide în multitasking și în sarcinile de editare foto și video.

În plus față de cele două noi modele cu două ecrane, sunt disponibile și două noi modele ZenBook cu un singur ecran. ZenBook 13 OLED are o carcasă cu grosimea de 13,9 mm, cu un ecran OLED FHD. Poate fi echipat cu procesoare Intel sau din seria AMD Ryzen 5000 U. Cântărește doar 1,14 kg și oferă până la 13 ore de autonomie a bateriei.

ZenBook Flip 15 este unul dintre cele mai compacte laptopuri convertibile de 15,6 inchi din lume, având un ecran tactil NanoEdge FHD. Procesorul din seria Intel Core H de generația a 11-a și grafica din clasa gaming NVIDIA GeForce GTX 1650 accelerează productivitatea și creativitatea, laptopul devenind partenerul creativ perfect.

ZenBook 14 este unul dintre cele mai subțiri laptopuri de 14 inchi cu processor AMD, având un profil de doar 14,3 mm. Cu o autonomie de până la 16 ore, devine companionul ideal în călătorii. ZenBook 14 este proiectat să pună în valoare creativitatea utilizatorului fără efort, bazându-se pe procesorul mobil AMD Ryzen 7 5800H, placă video până la NVIDIA GeForce MX450, sistem de răcire cu două ventilatoare, stocare rapidă pe SSD PCIe și conectivitate Intel WiFi 6.