Noile bare luminoase Philips Hue Amarant permit utilizatorilor să dea viață pereților exteriori ai locuinței și să recreeze o ambianță perfectă în grădina lor, indiferent de sezon. Efectul redat de milioanele de culori vibrante se intensifică sub reflexia protecției metalice și scoate din anonimat pereții neutrii din grădina sau balconul locuinței. Barele luminoase Amarant se pot monta pe podea sau agăța de tavan, pentru un efect care duce iluminatul decorativ la nivelul următor. Noile produse fac parte din gama de produse de joasă tensiune, sunt ușor de instalat și se pot extinde cu mai multe corpuri de iluminat, pentru o atmosferă complet personalizată.

Deja cunoscuta Philips Hue Appear, destinată iluminatului exterior, vine acum cu un finisaj de oțel inoxidabil și o instalare simplă și rapidă. Aplica de perete din inox emite un efect puternic de lumină, în variații de la alb la milioane de culori, ce conferă o senzație de eleganță spațiilor exterioare. Instalarea este atât de simplă, încât tot ce trebuie să facă utilizatorul este să o prindă de perete folosind un conector, să se așeze comod și să se bucure de lumină.

Mai mult control, mai mult confort

Și întrerupătorul cu variator Philips Hue, unul dintre cele mai populare dispozitive din portofoliu, beneficiază de o îmbunătățire. Noua versiune oferă control intuitiv prin wireless pentru toate corpurile de iluminat Philips Hue, fără a fi nevoie de aplicație. Pe lângă funcția de reglare a intensității luminoase, dispozitivul le permite utilizatorilor să își creeze propriile scenarii și să se bucure de cea mai bună lumină, în funcție de momentul zilei. Se poate fixa pe un perete, folosind un suport, sau amplasa pe orice suprafață magnetică, precum frigiderul, tocul metalic al ușii sau direct pe masă.

Disponibilitate:

  • Philips Hue Amarant - disponibil în Europa începând din 26 ianuarie
  • Aplica din oțel inoxidabil Philips Hue Appear - disponibil în Europa începând din 26 ianuarie
  • Întrerupătorul cu variator Philips Hue, cea mai recentă variantă - disponibil în Europa începând din 26 ianuarie