Dispune de un șasiu din aluminiu, finisat cu colțuri și margini modelate cu precizie, ceea ce îi conferă un aspect curat și elegant. Pentru durabilitate, ASUS Chromebook Flip CX5 dispune de ranforsări structurale pentru a spori rezistența carcasei și pentru a a satisface standardele MIL-STD 810H2 din SUA, care sunt mai riguroase și mai exigente decât oricând. Dispozitivul cântărește 1,4 kg.

Un stylus USI inclus se încarcă rapid și automat atunci când este stocat în locașul său - doar 15 secunde de încărcare asigură până la 45 de minute de utilizare - fiind tot timpul pregătit pentru utilizare și beneficiind de un loc sigur pentru depozitare.

Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 din a 11-a generație, cu grafică Intel Iris Xe și 16 GB de memorie, ASUS Chromebook Flip CX5 oferă performanța și capacitatea de reacție pentru a le permite utilizatorilor o productivitate fără frustrări. Un SSD PCIe spațios oferă spațiu de stocare cu acces rapid, iar o baterie robustă permite până la 10 ore de utilizare cu o singură încărcare, pentru a lucra sau a se juca pe tot parcursul zilei.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Interfața WiFi 6 integrată în ASUS Chromebook Flip CX5 oferă viteze mai mari decât cele prin cablu de până la 2,4 Gbps, permițându-le utilizatorilor să se bucure de streaming fluid de videoclipuri online FHD și de transferuri ultra-rapide de fișiere mari. În plus, cele două porturi Thunderbolt 4 USB-C suportă ieșiri duble pentru ecrane 4K, încărcare rapidă prin USB-C Power Delivery și viteze de transfer de date de până la 40 Gbps pentru periferice de înaltă performanță.

Ecranul NanoEdge are un raport ecran/corp de 85%, iar panoul Full HD oferă, de asemenea, unghiuri largi de vizualizare, Sistemul de operare Chrome OS de pe ASUS Chromebook Flip CX5 oferă întreaga putere a Google Workspace, inclusiv aplicațiile de productivitate Google, precum Gmail, Docs, Drive, Calendar, Meet și multe altele, permițând utilizatorilor să colaboreze rapid și să rămână sincronizați fără probleme cu aplicațiile preferate. De asemenea, cumpărătorii ASUS Chromebook Flip CX5 vor beneficia de acces gratuit la un abonament Google One8 pe 12 luni cu 100 GB de stocare, astfel încât să își poată păstra fișierele și fotografiile stocate în siguranță în cloud.