Ediția cu numărul nouă se va desfășura în Iași, iar înscrierile se fac aici.
RubikEDU cuprinde o serie de ateliere interactive, sesiuni de feedback personalizat și va culmina cu un Demo Day unde fondatorii își vor prezenta ideea în fața unui public format din posibili parteneri și investitori, oameni cheie ai ecosistemului de startup. Startul se dă pe 19 martie, iar sesiunile se desfășoară până pe 23 mai.
Sunt invitați să se alăture în program cei care au o idee de startup cu o componentă tech sau cei care deja au pus bazele unuia, însă își doresc să învețe în doar câteva săptămâni ceea ce le-ar lua „ani de testat și recalibrat.”
Adelina Ezariu, participantă în ediția 8, povestește că „RubikEDU a fost o călătorie în care să pot reflecta asupra următorilor pași. Am reușit să ne conturăm mai clar conceputul și strategia pentru a putea aduce și arăta adevărata valoare a produsului nostru. Am întâlnit oameni care ne-au schimbat perspectiva și pe care știm că ne putem baza în viitor. RubikEDU este o adevărată aventură și o recomand tuturor celor ce au o idee, care simt că au nevoie de îndrumare în parcursul lor, celor care au întrebări la care nu găsesc răspunsul și celor care își doresc să aibă o comunitate în jurul lor.”
Agenda programului include sesiuni relevante pentru un fondator aflat la început de drum, cum ar fi segmentarea clienților, modelul de business, procesul de vânzări, cum să susții un pitch sau cum să obții prima investiție etc. Mihai Cepoi, Sebastian Gabor, Ana-Maria Drăgănuță Briard și Mircea Serediuc sunt doar câțiva dintre mentorii care vor susține workshopuri.
Până în prezent, echipa RubikEDU a organizat 8 ediții și 20 de bootcampuri pentru studenți, a lucrat cu peste 180 de fondatori și peste 1500 de studenți. Peste 90 de mentori s-au implicat direct în program, oferindu-le participanților sprijin și informații relevante despre lumea startupurilor.