EY lansează o nouă ediție a programului Accelerating Entrepreneurs, care se adresează viitorilor lideri de piaţă, companii antreprenoriale inovatoare aflate la început de drum, cu mare potențial de creștere.

În cadrul acestui program, antreprenorii vor beneficia de consultanță din partea specialiștilor EY și de oportunitatea unui schimb de experiență cu antreprenori de top, de la nivel global, în cadrul evenimentului „Strategic Growth Forum”, care va avea loc în februarie 2017, la Roma.

Programul se adresează startup-urilor centrate pe tehnologie din Europa, iar înscrierile se fac online, până pe 9 decembrie 2016.

„Ne dorim să atragem cât mai multe startup-uri românești pentru a se înscrie în program, crescând astfel șansele firmelor locale de tehnologie de a fi reprezentate la Roma. Oportunitățile de networking și mentorat oferite de eveniment sunt excepționale. Vor fi prezenți peste 600 de participanți, printre care venture capitalists, reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din Fortune 500 și unii dintre cei mai inovatori și dinamici antreprenori din lume. Îi așteptăm alături de noi, în delegația românească de la Roma din februarie 2017, pe antreprenorii români cu startup-uri în tehnologie”, a declarat Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader și Audit Partner, EY România.

Candidații selectați vor beneficia de:

  • Participarea la programul dedicat din cadrul EY Strategic Growth Forum™ de la Roma, între 8 și 10 februarie, toate cheltuieile vor fi suportate EY;
  • Participarea la o sesiune EY Growth Navigator™;
  • Consultanță permanentă din partea unui expert EY, îndrumare și sfaturi utile pentru planurile viitoare de dezvoltare;
  • Șansa de a-și crea relații de mentorat și de networking cu oameni relevanți din industrie;
  • Oportunitatea de a cunoaște antreprenori de top din întreaga lume.

La înscriere, candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să fie fondatori și/sau directori ai unor companii private și principalii responsabili pentru performanța recentă a companiei, să aibă o produs, serviciu sau un model de business care să încorporeze o tehnologie inovatoare și să urmărească extinderea internațională ca parte a planului de dezvoltare.

Strategic Growth Forum™  face parte dintr-o serie de evenimente globale organizate de EY care conectează companii, investitori și lideri guvernamentali cu scopul de a împărtăși strategii de creștere în cadrul regiunii mediteraneene și în întreaga lume.