Dacă ești antreprenor și simți nevoia să îți validezi produsul sau doar să canalizezi energia într-o direcție nouă, aplică în cadrul programului Transylvanian Startup Legion. Înscrierile în cadrul programului de mentorat sunt deschise până pe 29 ianuarie, iar echipele selectate învață cum își pot îmbunătăți produsul sau chiar cum să lanseze un startup.

transylvania startup legion octonius cosmin ciobanu startup

Echipa de mentori te ajută cu informații despre legislație, branding, dezvoltare de produs, opțiuni de finanțare și te învață cum să te prezinți în fața investitorilor. ”Ne concentrăm pe un singur lucru: cum să ajungi de la idee la produs într-un timp cât mai scurt”, spun organizatorii programului.

Inițiatorul acestui proiect de mentorat este Cosmin Ciobanu, un antreprenor român care conduce un startup tech deschis în Silicon Valley – Octonius Labs -, cu clienți precum Evernote, P&G, ori SAP.  ”Este un program de accelerare pe steroizi. Nu te învățăm doar cum să faci lucruri pentru startup-ul tău, le facem cu tine și pentru tine”, spune Ciobanu. Totodată, o parte dintre echipele incluse în program vor beneficia de expertiza echipei Octonius Labs în software development.

Din echipa Transylvanian Startup Legion mai fac parte Brian Schafer (omul care se ocupă de business development în cadrul Octonius Labs), Paul Păun (visual designer), Anemari Ciobanu (legal expert), Chris H. Leeb (antreprenor, business angel), Laurent Walczak (branding expert).

Programul durează între 7 și 10 zile, iar prima cohortă de startup-uri va intra în Transylvanian Startup Legion în luna martie acestui an (fondatorii vor fi cazați într-o vilă din satul Mălâncrav- jud. Sibiu).

transylvania startup legion octonius cosmin ciobanu startup