Pentru a răspunde nevoilor oricărei afaceri am dezvoltat un magazin online de servicii pe care l-am denumit simplu: BizTool.ro. Și pentru a vă da cele mai bune soluții, am apelat la specialiști care te pot ajuta.

BizTool.ro este o platformă pe care am construit-o cu scopul de a pune la dispoziția antreprenorilor din România o comunitate interconectată de specialiști.

Mai exact, pe BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, poți să găsești un specialist, ori poți deveni chiar tu specialist și să le oferi din experiența ta celor care își construiesc acum afacerea. BizTool.ro face curat în toate căutările pe care le faci pe Google după un specialist în grafică, sau în marketing.

Am adus alături de noi pe BizTool câțiva specialiști extrem de cunoscuți în domeniile lor de activitate. Alături de ei am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității, ”un one stop shop pentru a pune bazele unei afaceri și a o crește în mod sănătos, iar acesta este locul unde vor găsi specialiști conectați la tehnologie, care pot facilita toată această problemă”, după cum spune chiar Ana-Maria Udriște, unul dintre specialiștii pe care-i veți regăsi pe BizTool.ro.

Pe Ana-Maria o știți de pe platforma Avocatoo, al cărei fondator este, dar și dintr-o serie de materiale și video-uri de pe start-up.ro, acolo unde povestește despre chestiunile legale pe care trebuie să le aibă în vedere un fondator de business.

BizTool.ro - consultanță juridică

”Mereu am vrut să îmbin tehnologia cu clasicul – avocatura și internetul mi-au oferit posibilitatea asta – știu că e greu să înțelegi business clientului. Dar când o faci, poți vedea dincolo de o hârtie”, își motivează Ana-Maria decizia de a face o carieră în domeniul avocaturii, descriindu-se, pe scurt ca fiind un avocat specializat pe dreptul concurenței, investiții (start-ups), M&A și GDPR. ”Îmi place să fac #dreptulsăfiesimplu și să explic clienților ceea ce le livrez”, mai spune ea.

Pe BizTool.ro, Ana-Maria va oferi consultanță juridică pe partea de business, abordarea ei fiind destul de simplă: gândim acțiunile noastre și peste doi ani. Își oferă expertiza și ajutorul celor care au nevoie pentru că își dorește să găsească alături de ei cea mai bună soluție la problemele cu care se confruntă aceștia.

”Poți învăța din experiențele altora și ai posibilitatea de a crea legături pentru a crește”, explică ea necesitatea ca un antreprenor să apeleze la comunitate și ne oferă și un exemplu personal.

Am învățat că trebuie să fii un bun profesionist ca să reusești pe termen lung, că trebuie să ceri ajutor când ai nevoie și că nu trebuie să faci rabat de la calitate. Pe mine comunitatea m-a ajutat prin legături, oportunități și prezență”, spune Ana-Maria Udriște, care are în portofoliu clienți precum Starbucks, Aqua Capatica, sau Regio Călători.

Așa cum spuneam mai sus, Ana-Maria este unul dintre specialiștii pe care îi veți regăsi pe platforma BizTool.ro. Dacă vreți să vă numărați printre experții care-și pun la dispoziție cunoștințele, ne puteți da un mail pe adresa office@biztool.ro.

De ce ați alege să ne fiți alături? ”Specialiștii au posibilitatea de a avea contact cu un alt mod de lucru, tehnologizat și preponderent online și să găsească clienți care înțeleg ce înseamnă un livrabil bun”, este recomandarea Anei-Maria Udriște.