Pentru toți cei care au nevoie de ajutor în conturarea unei afaceri am dezvoltat un magazin online de servicii pe care l-am denumit simplu: BizTool.ro.

BizTool este o platformă pe care am construit-o cu scopul de a pune la dispoziția antreprenorilor din România o comunitate interconectată de specialiști.

Mai exact, pe BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, poți să găsești un specialist, ori poți deveni chiar tu specialist și să le oferi din experiența ta celor care își construiesc acum afacerea. BizTool.ro face curat în toate căutările pe care le faci pe Google după un specialist în grafică, în marketing sau avocat bun.

Am adus alături de noi pe BizTool.ro câțiva specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate. Alături de ei am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității.

”Puterea comunității poate fi utilă pentru aproape oricine. Doar să vrei să faci parte din așa ceva și să te implici”, este părerea Alexandrei Nicolae, designer și unul dintre sprecialiștii pe care-i vei regăsi pe BizTool.ro.

Alexandra se ”joacă” cu efectele vizuale, culorile și cu imaginile de vreo 10 ani, chiar dacă a terminat o facultate și un master în inginerie tehnologică. ”Am ajuns să lucrez la proiecte din domenii diferite precum turism, imobiliare, magazine online, marketing, divertisment, horeca, diverse servicii, medical etc. Zi de zi creez logo-uri, materiale pentru mediul virtual și outdoor, concepte de web-design și de curând am avut chiar și proiecte de design interior și fotografie de produs”, povestește ea.

A fost o fire artistică chiar de când era mică și deși a luată-o pe o altă cale în privința studiilor, spune că, de fapt, i-a fost greu să se vadă lucrând în vreun alt domeniu. ”Am încercat, dar de fiecare dată am simțit că sunt limitată sau că lipsește „ceva”. Graphic/Web design-ul este un domeniu plin de culori, provocări, oameni faini și rezultate pe măsură. Nu cred că aș putea să mă plictisesc vreodată pentru că ceea ce fac, nu este un „daily job” cu program fix 9-18, este mai mult un hobby – toate proiectele sunt create cu drag, chiar și atunci când unele lucruri sunt mai complicate”, povestește Alexandra.

BizTool.ro - logo, design și grafică

Pe BizTool.ro, Alexandra își va oferi expertiza celor care au nevoie de crearea unor logo-uri, sau ”acel instrument obligatoriu care îți reprezintă identitarea și prin care vrei ca oamenii să te cunoască”, după cum spune chiar ea.

În plus, se va ocupa de proiecte de graphic design, atât pentru zona de online cât și pentru cea ce offline, folosindu-și talentul ca să ”te diferențiezi în mediul virtual și outdoor, mai ales în piața aglomerată a concurenței”.

Nu în ultimul rând, pentru aceia dintre voi care au nevoie de un website arătos, Alexandra va putea face conceptul de web-design. În esență, va creiona conceptul vizual pentru cum va arăta site-ul care-ți va deveni carte de vizită în online. ”Planul este să se obțină o platformă cu o interfață prietenoasă, indiferent de device-ul de unde este accesată”, afirmă ea.

De ce să accesați serviciile pe care Alexandra Nicolae le va oferi pe BizTool.ro? ”Partea cea mai faină în acest domeniu este că noi, designerii, suntem în sine niște artiști – iar un artist are viziunea proprie, chiar și atunci când se impun reguli (ex. Specificații de print/web, sau tendințe în culori/fonturi, dos & don’ts etc.) ne lăsăm amprenta pe rezultatul final. Consider că acesta ar fi cel mai mare atuu, faptul că ceea ce realizez va fi unic”, spune ea cu încredere.

Pe BizTool.ro am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității. ”Cu siguranță puterea comunității este utilă pentru orice antrepenor și cel mai pertinent exemplu care-mi vine în minte, sunt eu... toate proiectele la care lucrez în acest moment, au venit din recomandări – din partea clienților mulțumiți (antrepenori și ei) iar la rândul meu am recomandat serviciile oferite de ei și tot așa. Este un cerc benefic pentru toată lumea”, adaugă Alexandra.

Așa cum spuneam mai sus, Alexandra Nicolae este unul dintre specialiștii pe care îi veți regăsi pe platforma BizTool. Dacă vreți să vă numărați printre experții care-și pun la dispoziție cunoștințele, ne puteți da un mail pe adresa office@biztool.ro.