”Această investiție, fiind vorba de un start-up, este o premieră pentru Grupul Financiar Banca Transilvania. Este încă un pas pe care BT îl face pentru susținerea antreprenorilor și încurajarea digitalizării”, a declarat Ömer Tetik, directror general al Băncii Transilvania.

”Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va permite să accelerăm dezvoltarea aplicației Pago. Investiția va fi folosită în special pentru dezvoltările tehnice ale produsului și pentru adăugarea de noi furnizori și noi tipuri de plăți, în beneficiul utilizatorilor noștri”, a spus Adrian Cighi, cofondator Pago.

Timesafe este dezvoltatorul Pago, aplicație destinată gestionării și plății facturilor de utilități, încărcării electronice a cartelelor preplătite și plata rovinietelor. Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu Banca Transilvania și Mastercard.

Pago este singura aplicație din România prin care poate fi efectuată plata tuturor facturilor lunare, cu cardul, dintr-un singur cont. Pago simplifică plata online a facturilor prin conectarea conturilor online sau scanarea codului de bare de pe facturile a peste 40 de furnizori de utilități. Detalii despre aplicație, funcționalități și lista furnizorilor integrați sunt disponibile pe website-ul aplicației, www.pagoplateste.ro.