Echipa start-up.ro a fost prezentă la ediția de anul trecut și vom participa la eveniment și în acest an.

Timp de trei zile, speakeri internaționali din companii, fonduri de venture capital sau startupuri vor împărtăși publicului din experiențele lor și vor dezvălui strategii de succes în afaceri. În plus, startup-urile din regiune care doresc să-și prezinte ideile în fața investitorilor și potențialilor parteneri, se pot înscrie în cadrul Startup Competition, unul dintre cele mai importante concursuri din Ucraina destinate startup-urilor.

Astfel, organizatorii IT Arena îi invită pe antreprenorii care vor să participe la Startup Competition să-și înscrie proiectele pentru a lupta pentru unul dintre premiile competiției, în valoare de 10.000 de dolari sau 5.000 de dolari. În plus, startup-urile câștigătoare vor fi invitate în cadrul unui program de mentorat care se va derula pe parcursul a două săptămâni în Palo Alto, California – acesta este oferit de Startup Embassy.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 1 septembrie, iar pentru a fi eligile să participe în cadrul competiției, startup-urile trebuie să aibă cel mult 2 ani de prezență pe piață. Totodată, mai este nevoie să aibă cel puțin o versiune demo a produsului pe care-l dezvoltă și să nu fi strâns mai mult de 100.000 de dolari în finanțări.

După cum spuneam mai sus, înscrierile pentru Startup Competition sunt deschise până pe data de 1 septembrie, urmând ca între 1 și 15 septembrie organizatorii să aleagă echipele care vor urca pe scena IT Arena.

Citiți aici despre Lviv, orașul ucrainean care se salvează prin IT și cum ar putea fi acesta un exemplu și pentru țara noastră.