Partea specială la Battery Pack Kettle stă în cablu, nu în bateria în sine. Cu ajutorul unui conector USB special, telefonul poate fi prins de baterie și poate fi susținut. Este o funcționalitate utilă pentru cei care vor să se uite la un film în tren sau în avion fără să stea cu telefonul în mână și fără să își facă griji privind autonomia.

Bateria a fost prezentată la finalul anului trecut, însă reprezentanții Samsung nu au oferit detalii privind disponibilitatea gadgetului sau pretul acestuia. Totuși, Battery Pack Kettle a apărut pe site-ul Samsung.com, iar prețul nu este unul foarte mare - 30 de dolari.

Deocamdată, bateria este disponibilă doar în SUA, dar este posibil să o vedem și pe piața locală în viitorul apropiat. Partea mai puțin fericită este capacitatea: acumulatorul are numai 5.100 mAh și, cu toate că poate încărca un telefon până la 100%, nu te poți baza pe el pentru mai multe reîncărcări.

De asta am zis să oferim câteva sugestii de baterii externe mari pe care le poți cumpăra acum, chiar dacă nu vin cu funcția de stand integrată.

Baterii externe mari

ASUS ZenPower este un acumulator extern cu dimensiuni reduse și capacitate mare. Are 10050 mAh, deci îți va putea încărca telefonul de câteva ori fără niciun fel de problemă. Cântărește numai 200 de grame șî, atunci când se golește, va trebui să-l lași în priză aproximativ 6 ore pentru a-l reîncărca complet. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă preferi un acumulator Samsung, există modele cu capacitate mare, chiar dacă nu beneficiază de standul pentru telefon. Noi am găsit unul cu o capacitate de peste 11.000 mAh, iar modelul poate încărca chiar două dispozitive în același timp. Îl găsești aici.

Iar dacă portabilitatea acumulatorului nu e neapărat un aspect de care să-ți pese foarte mult, am dat peste un model de la care îți poți încărca și laptopul. Se numește Romoss și are o capacitate de 23.400 mAh. Are trei porturi USB, ca să poți încărca mai multe dispozitive simultan, și în cutie vei găsi adaptoare pentru majoritatea laptopurilor de pe piață. Nu este un gadget foarte ieftin (cel puțin dacă este să-i comparăm pretul cu cel al bateriilor menționate mai sus), dar noi credem că merită investiția. Cumpără-l de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.