Proiectoarele de tavan BenQ oferă o calitate audio și video excepțională datorită tehnologiei CinematicColor, aclamată de criticii din toată lumea. Din noua gamă de proiectoare, modelul BenQ GV31 se remarcă prin prezenţa unei rezoluții Full HD, un design ce permite rotaţia proiectorului, opţiune de auto-focus și un keystone vertical automat, totul pentru a reda imagini captivante direct pe tavanul camerei, sau în orice alt loc extravagant.

Pentru a completa versatilitatea sa pe partea de imagine, fiecare proiector oferă un sistem audio integrat de până la 16W, cu sunet la 270 de grade redat de un sistem de difuzoare 2.1. Mai mult, GV31 vine echipat şi cu o baterie internă cu o autonomie de până la 3 ore de redare video sau 6 ore de muzică.

Oferind imagini uimitoare la diagonale generoase, proiectoarele de tavan oferă experiențe imersive în orice spațiu. Fie că doriți să vă uitați la filmele și seriale favorite de pe Netflix sau să vă jucați unul din jocuri disponibile pe platforma Android, noile proiectoare BenQ oferă un nivel de divertisment ridicat prin certificarea Android TV si accesul la platforma Netflix, oriunde și oricât.

Echipate cu o conectivitate completă, ce include port USB-C şi DisplayPort, proiectoarele de tavan BenQ deschid noi posibilități pentru divertisment. Oferind unghiuri de proiecție nelimitate și suport Android TV, proiectoarele de tavan asigură cele mai confortabile experiențe de streaming pe tavanul dormitorului, într-un colț confortabil sau oriunde în casă.

Dispozitivele costă aproximativ 2.500 de lei pe piața din România.