Beosound Emerge reprezintă echilibrul perfect între frumusețea elegantă a unui obiect de interior combinată cu performanțele tehnice ale unei boxe realizate pentru a fi utilizată pe termen lung.

Incredibil de subțire, suprizător de punternic

Creat în colaborare cu Benjamin Hubert de la agenția de design LAYER, Beosound Emerge este o boxă versatilă inspirată de forma compactă a cărților. Structura subțire a acesteia o face perfectă pentru poziționarea într-o bibliotecă, potrivindu-se cu ușurință oriunde în casă, fie ca este pusă într-un spațiu mai retras sau este complet vizibilă.

Construită pentru a umple o încăpere cu sunet, dar fără a ocupa mult spațiu, Beosound Emerge seamănă cu un obiect de interior și asta îi permite să se integreze ușor alături de cărți sau alte obiecte decorative.

Interfața pentru utilizator a lui Beosound Emerge este încorporată intuitiv în partea de sus a produsului. Butoanele pot fi activate prin ușoara atingere, utilizatorii putând cu ușurință întrerupe muzica, schimba piesa, sau accesa rapid posturile de radio și playlist-urile cu piesele preferate. Reglarea volumului se face printr-o mișcare circulară.

Sunet ultra larg

Difuzorul de frecvență medie de 37mm este montat în unghi pentru a menține designul îngust al Beosound Emerge, emițând sunetul din partea din față împreună cu tweeterul de 14mm. Wooferului de 100mm este situat în partea din spate a produsului, poziționare ce permite o dispersie a sunetului suficient de puternică pentru a umple o întreagă cameră.

Gama de frecvențe joase este îmbunătățită prin tehnologia de compensare activă a camerei, care personalizează designul sunetului în funcție de amplasarea boxei în cameră, asigurând o experiență sonoră impecabilă în orice mediu.

Experiența muzicală extinsă

Beosound Emerge poate fi conectat la sistemele audio Bang & Olufsen pentru umple întreaga casă de sunet. Poate fi plasată într-o cameră mică pentru a umple spațiul cu un sunet puternic și clar și, în egală măsură, aceasta poate fi folosită pentru a completa o configurație de boxe existentă în același spațiu, fiind perechea perfectă pentru Beoplay A9, Beosound Balance sau oricare dintre boxele Bang & Olufsen conectabile.

Pentru o experiență muzicală mai captivantă și mai plină de impact, două boxe Beosound Emerge pot fi conectate pentru a crea un efect stereo.

Functionalitate multiroom și control vocal

Beosound Emerge este compatibil cu Apple Airplay 2, Chromecast și dispune de un radio și microfon încorporate pentru controlul vocal. Conectivitatea Beolink patentată de către Bang & Olufsen va fi disponibilă pe Beosound Emerge prin intermediul unei actualizări a software-ului începând din toamnă. Muzica va putea fi redată, iar știrile ascultate complet hands free prin intermediul Google Assistant.

Prețuri și disponibilitate

Beosound Emerge în nuanța Gold Tone va fi disponibilă începând de la 749 EUR/ 669 GBP.

Beosound Emerge în nuanța Black Anthracite va fi disponibilă începând de la 599 EUR / 539 GBP.

Ambele culori sunt disponibile online și în magazinele Bang & Olufsen selectate din Europa începând cu 15 aprilie 2021 și la nivel global din toamna anului 2021.